Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Associate of Applied Science grader (Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)) Programmer i Tilbehørdesign i Mount Laurel, USA 2023

1 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Tilbehørdesign i Mount Laurel, USA 2023

Oversikt

Mount Laurel, en township ligger i Burlington County, delstaten New Jersey, USA. Lake Acres Park er den mest beundret rekreasjon områder ved eleven. Plasseringen av township forenkler graduate og post graduate studenter til å delta på høyere utdanningsinstitusjoner i nærområder. "

Tegning, kunsthistorie, søm og fargelære er noen av temaene som kan dekkes i et tilbehør design program. Disse programmene er opprettet for å hjelpe studentene utvikle de ferdighetene som trengs for å arbeide i tilbehørs nisje av mote design.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Associate of Applied Science gir studentene et solid fundament i både spesialisert karriere opplæring og allmennutdanning. Studenter som ønsker en rask vei inn i arbeidslivet kan gå på skole på heltid og fullføre sitt program i to år.

Les mer

Filtre

 • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
 • USA
 • Mote
 • Tilbehørdesign
Studieretninger
 • Mote (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Beslektede studieretninger