Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 Associate of Applied Science grader  (Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)) Programmer i Digital design 2024

8 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Digital design 2024

Oversikt

Noen som ønsker å utvide sin utdannelse kan gjøre dette ved å fullføre en tilknyttet grad. Denne typen grad tar vanligvis to år å fullføre dersom studenten er påmeldt i heltidskurs.

Hva er en Associate of Applied Science i Digital Design? En grad i digital design vil ofte dekke emner som designprinsipper for web, mobil og interaktiv design. Studentene kan ha mulighet til å lære å bruke high-end programvare og fotograferingsutstyr for belysning og skyting. Studentene kan også redigere fotografering og utvikle merkeidentitetssystemer. Det kan også være behov for generell utdanningskurs, som engelsk, komposisjon eller matematikk. Studentene kan også ha mulighet til å velge fra et hvilket som helst antall valgfag for å oppnå en mer avrundet utdanning.

En Associate Degree of Applied Science i Digital Design kan gi nyutdannede med mange fordeler. De med denne toårige graden kan bruke den som en stepping stone til en bachelorgrad. Nyutdannede nyter også høyere betalende jobber og flere karrieremuligheter enn de uten videregående opplæring.

Kostnaden for denne graden vil variere avhengig av den valgte skolen, landet og det spesifikke programmet. Noen skoler kan tilby økonomisk støtte til de som kvalifiserer. Fremtidsstudenter bør kontakte enkelte skoler for mer informasjon om undervisning.

En Associate Degree of Applied Science i Digital Design kan åpne dørene for mange karrieremuligheter. Studentene kan bruke sin kunnskap og ferdigheter som er oppnådd for å finne en karriere som grafisk designer, webdesigner, merkevareansvarlig eller grafisk kunstner. Markedsføringsselskapene, filmindustrien og de store bedriftene ansetter alle mennesker med digitale designgrader.

Det finnes mange muligheter for en digital designgrad. Når en potensiell student har funnet et program og en institusjon som oppfyller deres behov, kan han eller hun søke på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • Designfag
  • Mediedesign
  • Digital design
Studieretninger
  • Designfag (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat