Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Fjernundervisning Associate of Applied Science grader  (Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)) Programmer i Helsefag i USA 2023

Fjernundervisning Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Helsefag i USA 2023

overview

Helseforvaltningen gir vanligvis studentene kunnskap og kritisk tenkning ferdigheter som er nødvendige for ledelsen av helsevesenet og helsetjenester. Ledere planlegger, direkte og koordinere medisinske og helsetjenester. Studentene kan finne seg i stillinger som styrer hele anlegget, bestemte avdelinger eller en gruppe leger i en medisinsk praksis.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Associate of Applied Science gir studentene et solid fundament i både spesialisert karriere opplæring og allmennutdanning. Studenter som ønsker en rask vei inn i arbeidslivet kan gå på skole på heltid og fullføre sitt program i to år.

Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.

read_more

filters

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • USA
  • Helsefag
  • Helsefag
  • Fjernundervisning
fields_of_study
  • Helsefag (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format