Keystone logo

81 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Teknologi IT 2024

Filtre

Filtre

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • Teknologi
  • IT
Studieretninger
  • Teknologi (81)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Teknologi IT

En tilknyttet grad er et godt startpunkt for både utdanning og karriere. Når du studerer heltid, tar det bare to år å fullføre. Enhver jobbbeskrivelse som krever litt høyskole kan oppfylles ved å ha en assosiert grad.

Hva er en Associate of Applied Science i IT? For å starte, står IT for informasjonsteknologi, som relaterer seg til bruken av datamaskiner til å lagre, dele og manipulere data. Kurs i denne grad gir praktisk erfaring med både maskinvare og programvare, slik at du kan feilsøke eventuelle problemer som blir brakt til din oppmerksomhet. Kurs i grunnleggende matematikk og informatikk er også inkludert. Avhengig av hvilken institusjon du har valgt, kan du også lære grunnleggende om programvareutvikling og administrasjon av nettsider.

Fordi datamaskiner er i bruk overalt, er det veldig nyttig å forstå hvordan de fungerer, for alle aspekter av livet ditt. Enkelte følgesvennskaper, som kritisk tenkning og problemløsing, er også nyttige i mindre teknologiske innstillinger.

En tilknyttet grad tar normalt to år, men kan være lengre avhengig av situasjonen din. Tiden og institusjonen som er valgt, spiller begge en rolle i å bestemme kostnadene for din grad. Ring eller send epost til skolen din for å stille bestemte spørsmål om undervisning og avgifter.

En tilknyttet grad i IT er nyttig for oppføringsnivåer i IT og teknisk støtte. Det fungerer også som et startpunkt for en rekke tekniske jobber, for eksempel datahåndtering, webutvikling og programvareutvikling. Så lenge teknologi brukes i et bestemt felt, vil personer med en IT-grad ha høy verdi. Nyutdannede kan også bruke sin skolegang til å forfølge en bachelorgrad for å åpne flere arbeidsplasser.

Bryt inn i dette voksende feltet med en assisterende grad. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.