Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 20 Associate of Applied Science grader  (Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)) Programmer i Media 2024

20 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Media 2024

Oversikt

En tilknyttet grad er utformet for å gi studentene spesialisert kunnskap i et felt uten at det er nødvendig å forfølge en fireårig grad. Vanligvis har programmene to år og gir ferdigheter og kunnskaper for å få oppnådd nivå på sysselsetting i sitt fagområde. Gradskreditt kan vanligvis brukes til å oppnå høyere utdanning i fremtiden.

Hva er en Associate of Applied Science i Media? Disse kursene forbereder studentene på en jobb i media med avrundede studier for å utvikle ferdigheter som kreves for et bredt spekter av næringer. Studentene kan lære prinsipper for design, innholdsutvikling, digital medieproduksjon, digital bildebehandling, stemmeproduksjon, lyddesign, musikkredigering, regi, kinematografi og bevegelses grafikk og opptaksteknikk. Læring er ofte praktisk og vil gi studentene en forståelse av hele prosessen med medieproduksjon.

Ferdigheter lært i en tilknyttet Applied Science i Media er overførbare for å skape mange valgfrie karriereveier og muligheter. Nyutdannede vil ofte nyte jobbmobilitet i et interessant og godt betalende felt. Studentene lærer dagens teknikker med ny teknologi og ideer for å gjøre dem svært ettertraktede ansatte.

Som programmer varierer, så gjør kostnadene forbundet med dem. Pass på å undersøke potensielle programmer, inkludert fokus, kostnad og tidsplan for å sikre at du velger en som er tilpasset dine faglige mål.

Med en medarbeider i Applied Science i Media, vil kandidater være kvalifisert til å jobbe i mange bransjer. Noen bransjer som ansetter fagfolk utdannet i media er film, radio, tv, forretning og musikk. Programmer varierer i fokus fra generelle mediespesialister til mer målrettede næringer, slik at jobben du kvalifiserer, avhenger av programmet. Mange kandidater blir ansatt som manusforfattere, kinematografer, produsenter og styremedlemmer eller i postproduksjons spesialiteter. Andre studenter jobber med grafisk design, kringkasting og opptakskunst.

Tilgjengelige programmer varierer og mange du kan søke på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat