Keystone logo

44 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Studiet av mat og drikke 2024

Filtre

Filtre

  • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
  • Studiet av mat og drikke
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (44)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

    Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Studiet av mat og drikke

    The Associate of Applied Science er en internasjonalt anerkjent pedagogisk prestasjon skjenket studenter som effektivt fullføre to år med kurs knyttet til en bestemt akademisk disiplin. Ofte er Associate of Applied Science tildelt etter intensive studier av vitenskap eller teknologi-baserte emner.

    Akkurat det er en Associate of Applied Science i Mat og drikke studier? Beregnet for de som ønsker å etablere givende karriere innen serveringsbransjen eller den kulinariske kunster, søker dette programmet for å gi studentene verktøy og skillset nødvendig å gå inn et av feltene. Felles områder av studien omfatter ulike restaurant, resort og gjestfrihet innstillinger, matvitenskap og enkel mat og drikke ledelse. Ekstra oppmerksomhet er ofte gitt til bemanning teknikker og hensyn, menyplanlegging, spisestue teknikker og lagerkontroll, blant beslektede områder.

    Ofte nyutdannede av mat- og drikkestudieforberedende finne de er kvalifisert for et større antall stillinger enn de var før sikring graden. Mange rapporterer også sterkere resultat etter å skaffe Associate of Applied Science i Mat og drikke Studies.

    Undervisning kostnader for mat og drikke studieforberedende svinge betydelig på grunn av variabler som hvor populært et bestemt program er og hvor i verden den skolen som tilbyr den ligger. Inntakskontoret for hver skole med et program av interesse er et bra sted å spørre mer om skole detaljer.

    De fleste nyutdannede som tjener Associate of Applied Science i Mat og drikke studier går på å arbeide innenfor enten serveringsbransjen eller innen kulinariske kunster. Vanlige karriereveier inkluderer det av en mat og drikke direktør, catering manager, restaurantsjef eller daglig leder.Andre går på å jobbe som kokker, konditorer, linje kokker eller lagerstyring spesialister, mens noen fungerer som mat eller brennevin markedsføring representanter.

    Mange online programmer knyttet til mat og drikke studier og serveringsbransjen tilbys av skoler rundt om i verden, og er omtalt i nærmere detalj i databasen. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.