Keystone logo

25 Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Teknologi Teknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
 • Teknologi
 • Teknologi
Studieretninger
 • Teknologi (25)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) Programmer i Teknologi Teknologi

  En Associate of Applied Science konstaterer at innehaveren har sentrale kurs rettet mot å trene dem i spesifikke ferdigheter knyttet til deres valgte feltet. I denne type program, er urelaterte kurs kuttet ut for å fremskynde læringsprosessen.

  Hva er en Associate of Applied Science i teknologi? Innen teknologi er stadig økende, og krever derfor at de som arbeider i feltet stadig mestre nye ferdigheter. Denne sertifiseringen identifiserer de som har fått de nødvendige skillsets og er klar til å jobbe. Gjennom dette programmet skal studentene forventes å bli kjent med ferdigheter og begreper som mekanisk design, dataassistert utkast, engineering politikk og praksis, tekniske kommunikasjon, komplekse matematikk, maskin design, og mange andre knyttet til den spesifikke nisje der de ønsker å bygge sin karriere.

  Det er mange fordeler forbundet med å forfølge en Associate of Applied Science i teknologi, takket være sin spirende tilstedeværelse i bransjen og kommunikasjon over hele verden. Lønn er ofte høy, og jobbsikkerhet er stabilt når karrierer i andre felt kan være litt risikabelt.

  Kostnaden for å ta de nødvendige kurs kan variere mellom land og institusjoner. Forsker på å sikre at skolen av valget tilbyr dette programmet og spør etter prisen er et viktig skritt i prosessen.

  Antallet arbeidsplasser i dette feltet er stadig økende takket være avhengighet av teknologi i praktisk talt alle bransjer. Noen av de mer fremtredende posisjoner til de som er tilgjengelige med en utdanning innen teknologi og relaterte felt omfatte datamaskinen systemer analytiker, programvareutvikler, webutvikler, IT-sjef, informasjonssikkerhet analytiker, database administrator, datamaskin støtte spesialist, datasystemer administratorer og dataprogrammerer.Disse jobbene har en tendens til å trekke gode lønn og ytelser fra de fleste selskaper, og de ferdighetene som er involvert er svært salgbare.

  Opparbeidelse av en Associate of Applied Science i teknologi kan bidra til å sikre at alle som er i stand til å finne en god jobb der de kan utnytte alle viktige skillsets lært gjennom tilbys kurs. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.