Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 18 Associate of Arts grader  (Vitnemål i humanistiske fag (Associate of Arts)) Programmer i Kunststudier 2023

18 Vitnemål i humanistiske fag (Associate of Arts) Programmer i Kunststudier 2023

Oversikt

Etter å ha fullført to år etter videregående opplæring, kommer studentene unna med en fagleder. Disse tilbys vanligvis i fellesskolens høyskoler og er noen ganger pålagt å legge inn flere forhåndsopplæringsprogrammer.

Hva er en Associate of Arts i Fine Arts Studies? Dette programmet kan gjenspeile trening i en rekke mer spesifikke kunstformer. Keramikk, fint trebearbeiding, trykkmakeri og kunstfundament er bare noen av konsentrasjonene innenfor en kunstfinansiering. Et viktig kjennetegn ved denne typen program er at studentene ikke bare vil lære konsepter, men de vil også lære å søke på dem, da kravet om oppgradering ofte er en høyverdig portefølje av studentens arbeid.

Studenter som fullfører en kunstnær i kunstfagstudier, har utviklet kompetanse i hvilken konsentrasjon de valgte. Mens en tilknyttet grad er den laveste grad, viser det fortsatt at studenten har praktisert mye mer enn den gjennomsnittlige personen. Studentene vil kanskje forfølge videre kunstutdanningsprogrammer eller markedsføre sine nye ferdigheter.

Kostnaden for et program vil variere avhengig av hvilken skole du registrerer deg med. Det er potensielt stipend og økonomiske hjelpemuligheter som vil gjøre en stor forskjell. Bare vær sikker på å sammenligne ulike programmer før du bestemmer deg.

Å ha en fin kunst grad kan gi en student alt de trenger for å bli en svært vellykket produsent og selger av kunst. Studentene kan også ta sine ferdigheter til søknad i utviklingen av spill og film sett, samt design av varer solgt i hjemmekosbutikker. Mulighetene til en kunstner er veldig varierte. Et annet godt alternativ ville være å bruke assisterende grad for å komme inn i en mer prestisjetunge bachelor eller master's program.

Online klasser tilbys av ulike universiteter. Hvis du har en opptatt timeplan eller ikke kan forlate din nåværende posisjon, er elektroniske klasser et spesielt gjennomførbart alternativ. For å komme i gang med dine pedagogiske mål, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål i humanistiske fag (Associate of Arts)
  • Kunststudier
  • Kunstfag
  • Kunststudier
Studieretninger
  • Kunststudier (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat