Keystone logo

1 Vitnemål i humanistiske fag (Associate of Arts) Programmer i Økonomistudier Skatt i Stockton, USA for 2024

Filtre

Filtre

 • Vitnemål i humanistiske fag (Associate of Arts)
 • USA
 • Økonomistudier
 • Skatt
Studieretninger
 • Økonomistudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Vitnemål i humanistiske fag (Associate of Arts) Programmer i Økonomistudier Skatt

  Stockton California er den fjerde største byen i staten og den største byen i området.På grunn av sin sentrale beliggenhet Stockton har blitt et senter for høyere utdanning og har en blomstrende natt scene for å matche sine utdanningstilbud

  Studenter som studerer beskatning kan lære mer om offentlig politikk, økonomi, og revenue management. Dette programmet er et utmerket valg for de som ønsker å jobbe i regjering eller regnskap.

  USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

  En Associate of Arts grad er springbrett for mange studenter. Etter å fokusere på et fagområde i to år på en yrkesfaglig, teknisk, eller samfunnet college, kan elevene gå inn på å finne bedre karriere eller tjene en høyere grad.