Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Associate of Science grader (Vitnemål i realfag (Associate of Science)) Programmer i Botanikk 2023

1 Vitnemål i realfag (Associate of Science) Programmer i Botanikk 2023

overview

Hva er botanikk?
Botanikk er læren om planter. Det innebærer undersøkelse av planteliv og klassifisering av planter. Botanikere studerer struktur, funksjon, vekst og utvikling av planter. De undersøker også hvordan planter samhandler med miljøet og hvordan de brukes av mennesker.

Hva kan jeg gjøre med en grad i botanikk?
En grad i botanikk kan føre til en karriere innen en rekke forskjellige felt, inkludert landbruk, hagebruk, skogbruk og miljøvitenskap. Botanikere kan finne arbeid hos offentlige etater, private selskaper eller forskningsinstitusjoner. De kan også jobbe som uavhengige konsulenter.

Hvorfor er det viktig å studere botanikk?
Botanikk er viktig fordi det hjelper oss å forstå naturen og plantene som vi er avhengige av for mat, medisin og andre produkter. Botanikere studerer hvordan planter vokser og utvikler seg, noe som kan hjelpe oss med å forbedre avlingene, utvikle nye medisiner og finne måter å bevare truede plantearter på. Botanikk hjelper oss også å forstå utviklingen av planter og rollen de spiller i økosystemer.

Hvilke grader er tilgjengelige i botanikk?
Det finnes en rekke forskjellige typer botanikkgrader tilgjengelig på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer tilbyr vanligvis en bachelor of science (BS) i botanikk, mens graduate programmer kan tilby en master of science (MS) eller doktor i filosofi (Ph.D.) i botanikk. Programmene varierer i fokus, men alle gir studentene en omfattende utdanning i plantebiologi.

Hva skal jeg studere i løpet av min botanikkgrad?
I løpet av et botanikkstudium vil studentene ta kurs i plantefysiologi, økologi, taksonomi og evolusjon. De vil også få opplæring i feltarbeid og laboratorieforskning. Studentene kan ha mulighet til å delta i praksisplasser eller selvstendige forskningsprosjekter.

En Associate of Science grad kan være et flott alternativ for personer som trenger en grad raskt for å fremme sin karriere. Denne type grad er mer ferdighet basert, og det finnes en rekke fagområder som en student kunne arbeide.

read_more

filters

 • Vitnemål i realfag (Associate of Science)
 • Biovitenskap
 • Botanikk
fields_of_study
 • Biovitenskap (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study