Keystone logo

0 Vitnemål i realfag (Associate of Science) Programmer i Teknologi Informasjonssystemer Informatikk 2024

Filtre

Filtre

  • Vitnemål i realfag (Associate of Science)
  • Teknologi
  • Informasjonssystemer
Studieretninger
  • Teknologi (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Vitnemål i realfag (Associate of Science) Programmer i Teknologi Informasjonssystemer Informatikk

En Associate of Science er vanligvis en to års program som gir kunnskap i en science-relaterte område. Studenter som forfølge denne graden kan velge å skrive direkte inn i arbeidslivet etter endt utdanning, eller de kan velge å fortsette å tjene sin bachelor-grad i sin studie felt.

Hva er en Associate of Science i Computer Science? Dette programmet forbereder studentene til å bruke datamaskinen kompetanse til praktiske problemer. De fleste pensum vil bli fokusert på teknologiske områder og datamaskinen, for eksempel programvare, maskinvare, og dataløsninger. Hvert program vil variere, men noen av dem vil tilby sub-felt for å studere, for eksempel databaser, informasjonssystemer, programvare strukturer, operativsystemer, datagrafikk, og ulike programmer. I de fleste programmer, skal studentene lære å arbeide både individuelt og i team.

Datasystemer er i hjertet av de fleste menneskers faglige og personlige livsstil, så å kunne forstå disse systemene er svært gunstig for studenter. Etter eksamen, er det mange veier individer kan velge å ta.

Studenter som ønsker å tjene denne graden må ta kostnadene i betraktning. Fordi det er mange forskjellige skoler som tilbyr dette programmet, kan undervisning og avgifter varierer ganske mye. Studentene oppfordres til å komme i kontakt med skolene direkte for å finne ut hva økonomiske forpliktelser kan kreves.

Det finnes en rekke entry-level og mid-nivå (med tidligere erfaring) yrker som nyutdannede med en knytte grad kan forfølge. Disse inkluderer data faglige stillinger i næringslivet, i teknologi-sentrert organisasjoner, i regjeringen og i industrien.Med avansert grader, kan nyutdannede velge karriere posisjoner som data og informasjonssystemer ledere, maskinvare ingeniører, programmerere, databaseadministratorer og programvareutviklere.

Begynner å sammenligne og undersøker forskjellige skoler ved å bruke vår online katalog. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.