Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Associate of Science grader  (Vitnemål i realfag (Associate of Science)) Programmer i Kunststudier i Auburn, USA 2024

Vitnemål i realfag (Associate of Science) Programmer i Kunststudier i Auburn, USA 2024

Oversikt

Auburn University er kanskje den mest anerkjente universitetet i Auburn. Det er også Nasjonalt Senter for Asphalt Technology, Ludwig Von Mises Institute og Yarborough College.

Et program i kunstfag studier gir studentene til å integrere praksis og forskning samtidig utvikle sine kreative evner. Det finnes programmer som fokuserer på enten visuell og utøvende kunst disipliner, og studentene har mulighet til å bygge sine porteføljer.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Associate of Science grad kan være et flott alternativ for personer som trenger en grad raskt for å fremme sin karriere. Denne type grad er mer ferdighet basert, og det finnes en rekke fagområder som en student kunne arbeide.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål i realfag (Associate of Science)
  • USA
  • Kunststudier
  • Kunst
Studieretninger
  • Kunststudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat