Albany Technical College

Introduksjon

Albany Technical College ( ATC ), en enhet av Technical College System of Georgia, som ligger sørvest i Georgia, forbereder enkeltpersoner til å møte dynamiske og utviklende arbeidsstyrkebehov ved å bruke bransjedrevne undervisnings- og læringsmetoder, inkludert tradisjonelle, online og tilpassede forretningsløsninger. Høgskolen tildeler tekniske sertifikater for studiepoeng, diplomer og tilknyttede grader til studenter som oppfyller kriteriene for fullføring av programmet. Albany Technical College er en offentlig toårig institusjon som forplikter seg til å tilby høyere utdanning og livslang læringsmuligheter som fremmer selvforsyning, økonomisk utvikling og samfunnets vekst og bærekraft.

Albany Technical College garanterer alle nyutdannede. Enhver nyutdannet som ikke oppfyller programstandardene, blir utdannet uten kostnad for kandidaten eller arbeidsgiveren. Alle nyutdannede mottar utplasseringstjenester fra Albany Technical College Career Services-divisjon. Hver student utvikler en sysselsettingsportefølje, og de fleste nyutdannede fullfører et Capstone-prosjekt for sitt respektive program før eksamen.

Albany Technical College evaluerer suksessen med hensyn til studentprestasjoner i samsvar med høyskolens oppdrag. CPTC setter årlige mål for studentprestasjoner og er forpliktet til å holde publikum informert om disse målene og kollegiets suksess med å oppnå dem. Undersøkte kriterier inkluderer oppbevaringsgrad, gradering og registreringsdata.

Steder

  • South Slappey Boulevard,1704, 31701, Albany

  • Georgia 50,241, 39840, Cuthbert

Spørsmål