Keystone logo

1 Avansert diplom Programmer i Studiet av mat og drikke Profesjonell matlaging i Hong Kong, Hongkong for 2024

Filtre

Filtre

 • Avansert diplom
 • Studiet av mat og drikke
 • Profesjonell matlaging
Studieretninger
 • Studiet av mat og drikke (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Avansert diplom Programmer i Studiet av mat og drikke Profesjonell matlaging

  Hong Kong er en av de mest folkerike byene i verden med en befolkning på mer enn 7 millioner. Kjent for sin legendariske skyline som definerer byen, har det en ekspansiv naturlig havn og er rangert som verdens mest vertikal by. Det har flere troverdige institusjoner.

  Et profesjonelt matlagingsprogram hjelper studentene å få ferdighetene som er nødvendige for å lykkes som profesjonell kokk, catering, souschef eller grillkokk i store eksklusive restauranter og små kafeer. Studentene lærer også om matlaging, helse- og sikkerhetskoder og hvordan man planlegger menyer.

  Hong Kong, funnet på sørkysten av Kina, landet er en av de to spesielle administrative regioner i Kina. Hong Kong 's høyere utdanning er plassert i England struktur så vel som internasjonale systemer. Det administreres av landet 's Education Bureau.

  Avanserte diplomer er programmer som gir studentene fokusert læring i sitt område av fokus. Tjene en avansert diplom kan hjelpe elevene kvalifisere for visse yrker eller forberede dem for videre studier innenfor valgte feltet.