94 Baking programs found
Filtre
- Studiet av mat og drikke
- Matfag
- Baking
94 Baking programs found
Filtre
Utvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Konditor-, bake- og sjokoladeintensivt sommerprogram
- Manresa, Spania
Kurs
Fulltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
The Pastry, Baking and Chocolate Intensive Summer Program lærer om utviklingen av katalansk bakverk: tradisjonelt versus moderne. Introduksjon til sjokoladeverdenen inkluderer tempereringsteknikken, flat sjokoladedesign, sjokoladebonbon, sjokoladeformer og kunstnerisk design. Ulike typer brød, butterdeig og viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), og katalansk hors d'oeuvre.
Utvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diplom i fransk og italiensk konditorkunst
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplom
Fulltid
2 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Lær kunsten å lage fransk og italiensk bakverk med French and Italian Pastry Arts Diploma, et fullstendig oppslukende kurs som undervises i to land. Designet for konditorielskere, tilbyr dette unike programmet: 8 uker med praktiske, personlig tilpassede treninger 1 måneds internship i Frankrike eller Italia (valgfritt) et prestisjefylt fellesdiplom fra to internasjonalt anerkjente institusjoner
Utvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Profesjonelt konditor- og bakekurs
- Barcelona, Spania
Kurs
Deltid
3 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
For neste generasjon av fagfolk som ønsker å lære om bakverk, konfekt, sjokoladeproduksjon og fullføre kokkopplæringen eller gå inn i søtmatens verden for det 21. århundre. Oppdag den søte kunsten å lage bakverk og sjokolade i dette introduksjonskurset som vil lede deg til å utforske verden av desserter for restauranter i et internasjonalt miljø.
Utvalgte
Culinary Institute Kul IN
Profesjonelt bakverk og konfekt
- Sisak, Kroatia
Kurs
Fulltid
12 uker
På universitetsområdet
Engelsk, Italiensk
Profesjonell konditor- og konditorprogrammet er utviklet for å gi studentene et solid grunnlag og lære dem teknikkene som trengs for å begynne å jobbe som konditor. Små grupper lar våre lærekokker gi studentene en-til-en oppmerksomhet og individuell tilbakemelding. Studentene bruker 80 % av timen i praksis. Programmet dekker bakeri- og konfektprodukter, søte og salte bakverk, samt grunnleggende italienske og franske bakverk. I tillegg blir studentene introdusert for vinparing og restaurantdrift.
Utvalgte
FERRANDI Paris
Intensivt profesjonelt program i brødbaking (sertifikat)
- Paris, Frankrike
Sertifikat
Fulltid
16 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Teknikkene bak den franske baguetten, å lage den perfekte flakete croissanten, mestre en flettet brioche: hvis brød fascinerer deg og du ønsker å få inngående faglig kunnskap om emnet, er dette programmet for deg! Hvis du er en konditor som ønsker å legge til en ny ferdighet til repertoaret ditt, en kokk som ønsker å tilberede eget brød i restauranten din, en karrierebytter eller en fremtidig håndverksgründer for brødbaking, vil dette programmet gi deg en god forståelse av virkemåten og kjemien bak tradisjonelle bakevarer og de manuelle teknikkene for å lage dem på egen hånd.
Utvalgte
LaSalle College Vancouver
Diplom i Baking
- Vancouver, Canada
Diplom
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Toppprofessorer i kulinariske kunst gjør mer enn bare lage mat. De forvalter restauranter, imøtekomme spesielle arrangementer, tilbyr personlige kokkjenester og mer. For mange er det endelige målet å eie egen restaurant
Utvalgte
Edmonds College
Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts
- Lynnwood, USA
Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Ligger like nord for Seattle, forbereder Baking and Pastry Arts-programmet ved Edmonds College studentene på en karriere i bakeindustrien. Studenter kan velge å tjene et ettårig bakesertifikat eller en toårig Associate of Technical Arts (ATA) bakegrad. Studentene vil lære viktige grunnleggende ferdigheter, som entremet, spesialitetskaker, belagte desserter, terter, petit fours, franske bakverk, håndverksbrød og viennoiserie. I tillegg til å fylle rollen som innkjøper, bakerisjef og souschef, skal gradstudenter også lage sjokolade, konfekt, bryllupskake og et spiselig utstillingsstykke.
Utvalgte
Skagit Valley College
Kulinarisk kunst, baking og bakverk, AAS
- Mount Vernon, USA
- Oak Harbor, USA + 3 more
Høgskolegrad
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
The Culinary Arts (CUL)-programmet er blant de få kulinariske programmene som er akkreditert av den prestisjetunge American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF). Kursinnholdet legger vekt på "hands-on" laboratoriearbeid og en rekke fleksible undervisningsteknikker designet for å møte behovene til ulike læringsstiler. Det legges vekt på nødvendigheten for at den moderne kulinariske profesjonelle skal forstå globale mattrender og internasjonale smaksprinsipper i et arbeidsmiljø som er følsomt for kulturelle og generelle forskjeller.
Utvalgte
George Brown College
Diplom i bake- og konditorledelse
- Toronto, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
George Brown ligger i hjertet av Toronto sentrum, og setter deg i sentrum av bake- og konditorindustrien i Canada. Designet av ledere i bransjen, gir dette toårige programmet i Baking and Pastry Arts Management deg det beste fra to verdener – avansert konditoriopplæring og lederferdighetene du trenger for å drive en vellykket virksomhet.
Utvalgte
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Utvalgte
Mission College
Associate in Science in baking and konditor
- Santa Clara, USA
Vitnemål i realfag (Associate of Science)
Fulltid
60 timer
På universitetsområdet
Engelsk
Associate Degree in Baking and Pastry gir salgbare ferdigheter som er nødvendige for avansert suksess i bake- og restaurantbransjen. Nyutdannede lærer ledelsesteori, forretningsdrift og bake- og bakeferdigheter som er nødvendige for å starte konditorvirksomheten eller innta lederstillinger i konditori-, catering- og restaurantfirmaer. Kjerneklasser bør tas i anbefalt rekkefølge for maksimal suksess.
Utvalgte
Laney College
Associate of Science in Baking & Konditor
- Oakland, USA
Vitnemål i realfag (Associate of Science)
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Laney College tilbyr to hovedfag i kulinarisk kunst. Disse toårige sertifikatprogrammene gir studentene praktisk kunnskap, ferdigheter og erfaring for å lykkes i kreative og givende karrierer i restaurant- og gjestfrihetsbransjen.
Utvalgte
Riverside City College
Associate of Science i baking og konditori
- Riverside, USA
Vitnemål i realfag (Associate of Science)
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Bake- og konditorprogrammet på Riverside City College fokuserer på profesjonelle læringsmål gjennom vår avdeling for karriere og teknisk utdanning. Etter hvert som programmet utfolder seg, vil studenter i samfunnet vårt og de omkringliggende områdene lære det grunnleggende innen bake- og konditorkunst, fra formulering av gjærdeig til kaker og bakverk fra hele verden. I tillegg vil studentene lære riktig mattrygghet og sanitærpraksis fastsatt av industristandarder. Denne kunnskapen fanges opp gjennom tradisjonelle læringsstiler, samt en praktisk tilnærming der elevene kan få en bedre forståelse av materialet. Etter hvert som de går videre gjennom programmet, fortsetter studentene å representere sin personlige stil og kulturelle bakgrunn gjennom sine belagte desserter til avanserte teknikker som sjokolade- og sukkerkunst. Studentene oppmuntres gjennom kritisk tenkning om hvordan bakeingredienser fungerer og rollene de bidrar med gjennom bakeprosessen. For ytterligere å forbedre sin kunnskap og oppsøkende rekkevidde i samfunnet, må studentene kommunisere og samarbeide med industripartnere og ledere for å styrke læringen deres.
Utvalgte
Santa Barbara City College
Ferdighetskompetansepris i baking og konditori
- Santa Barbara, USA
Kurs
Fulltid
På universitetsområdet
School of Culinary Arts and Hotel Management Program utvikler ferdigheter og kompetanse for stillinger i gjestfrihetsbransjen. Dette unike programmet gjenspeiler bransjestandarder ved å gi opplæring i et realistisk arbeidsmiljø. Studentene har muligheten til å velge enten hotell- eller restaurant-/kulinariske programspor.
Utvalgte
Charles Darwin University
Certificate III in Baking
- Darwin, Australia
Sertifikat
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Populær gradstype
Se mindre
Populært studieformat
Akademisk kurs Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Baking
Et program eller kurs i baking kan være et utmerket alternativ for studenter som er lidenskapelige om bakverk, desserter og brød eller bare ønsker å lære mer om baking og vitenskapen bak den. Det kan inkludere ulike teknikker, samt mat sikkerhet og kjøkken ledelse kurs.