Bay De Noc Community College

Introduksjon

Bay De Noc Community College ( BAY COLLEGE ) ligger i hjertet av Michigans vakre Upper Peninsula, og har tilbudt høyere utdanning i over 50 år.

Fra sin beskjedne begynnelse med en begrenset læreplan har BAY COLLEGE utvidet sine tilbud som svar på behovene til lokalsamfunnene som serveres og verden utenfor. Høgskolen fortsetter sin tradisjon med å tilby yrkesprogrammer som tar sikte på å gi studentene ferdighetene til å komme inn i arbeidsstyrken, samfunnstjenesten og overføre programmer, som er utformet slik at studentene kan begynne på videregående opplæring og utforske karriereinteresser ved BAY COLLEGE , senere søke sin grad på en større høyskole eller et universitet.

Læring er en livslang prosess, og hele teamet på BAY COLLEGE er forpliktet til din suksess. Å vite at vi har gjort en forskjell i studentens liv er vår største belønning. BAY COLLEGE betjener studenter, organisasjoner, bedrifter og lokalsamfunn, og tilbyr rimelige programmer som hjelper deg med å utvikle jobbferdigheter for å komme inn i arbeidsstyrken, forberede deg til å overføre til videre studier ved en fireårig institusjon, fremme ferdighetene dine med treningsmuligheter og berike livene dine.

BAY COLLEGE er et flott sted å utdanne seg og utvide horisonten.

Bay De Noc Community College er akkreditert av Higher Learning Commission (HLC), et uavhengig selskap og ett av to kommisjonsmedlemmer fra North Central Association of Colleges and Schools (NCA), en av seks regionale institusjonelle institusjonsakkreditører i USA.

Steder

  • North Lincoln Road,2001, 49829, Escanaba

Spørsmål