Canada College - Cañada College

Introduksjon

I mer enn 50 år har Cañada College gitt berikende og livsforandrende utdanningsmuligheter for innbyggere i San Mateo County. Med støtte og veiledning fra prisbelønte fakultet og ansatte kan innbyggerne følge sertifikater og grader for karriereopplæring eller tjene som en overføringsport til fireårige høyskoler og universiteter.

Cañada College ligger i hjertet av Silicon Valley, og tilbyr hundrevis av dag-, kvelds- og helgekurs i mer enn 40 kvalitetsinstruksjonsprogrammer, inkludert vitenskap, business, multimedia, medisinsk assistanse, kunst og teknisk opplæring.

Høgskolen tilbyr også omfattende grunnleggende opplæring og innovative studentstøttetjenester innen rådgivning, orientering, sertifikat- og gradplanlegging, overføringsassistanse og veiledning.

Cañada College gir samfunnet vårt et læringssentrert miljø, og sørger for at alle studenter har like muligheter for å oppnå sine mål for overføring, karriereutdanning og livslang læring. Høgskolen dyrker i sine studenter evnen til å tenke kritisk og kreativt, kommunisere effektivt, resonnere kvantitativt, og forstå og verdsette forskjellige synspunkter innen et mangfoldig samfunn.

Cañada College er forpliktet til å være en fremtredende læringsinstitusjon, kjent for sin kvalitet i akademisk liv, sin mangfoldige kultur og praksis for personlig støtte og utvikling, ekstraordinær suksess for studenter, og dens dynamiske, innovative programmer som forbereder studentene på universitetet, det moderne arbeidsplassen og det globale samfunnet.

Steder

  • Farm Hill Boulevard,4200, 94061, Redwood City

Spørsmål