Canadian College

Introduksjon

Canadian College ligger i sentrum av Vancouver sentrum, i Alberni street sammen med motehandlere, topprestauranter og berømte hoteller. Vårt campus inneholder 28 klasserom, ikke sant! restaurant, kontorer og en solrik uteplass på taket. Vi har også en studentbolig utenfor campus innen gangavstand.

Bygning

Klasserom ligger i 2., 3. og 4. etasje, med kontorer i 4. etasje og en stor hage på taket i 5. etasje.

klasserom

Våre moderne klasserom, hver utstyrt med høyhastighetsinternett, kraftstasjoner for studentenheter og en HD-skjerm, er designet for å lette student-sentrert læring.

eh! Restaurant

Med god mat og en vennlig atmosfære, Eh! er et perfekt sted å spise, drikke og sosialisere etter timen. Eh! tilbyr nedsatte måltidsplaner for studenter og er også vert for en gratis samtaleklubb hver uke.

kontorer

I fjerde etasje, på vårt store kontor med åpent konsept, er vårt innbydende personale tilgjengelig for å hjelpe deg under oppholdet.

Takterrasse

Takterrassen er et flott uteområde hvor studentene kan spise lunsj og delta i flere aktiviteter, som sommergrill, bordtennis, yoga og danseleksjoner.

Studentbolig

Studentboligen ligger i Vancouver sentrum, bare noen kvartaler fra Stanley Park, nær mange rimelige restauranter og barer, og en kort spasertur fra Canadian College .

Steder

  • 1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Spørsmål