Coahoma Community College

Introduksjon

Coahoma Community College er en toårig, akkreditert, offentlig, omfattende institusjon for høyere utdanning forpliktet til å fungere som en katalysator for samfunn og økonomisk utvikling i det landlige Nordvest-Mississippi Delta-regionen og utover. Høgskolen tilbyr tilgjengelige, varierte, kvalitet, rettferdige utdanningsmuligheter og støttetjenester som fremmer helhetlig vekst i et student-sentrert læringsmiljø. Høgskolen er forpliktet til å forberede studentene på overføring av høyskole eller universitet og innføring i en dyktig arbeidsstyrke.

Høgskolen vår tilbyr akademiske overføringsprogrammer som parallelt med de to første årene av høyskole- / universitetsprogrammer og karriere- og tekniske utdanningsprogrammer som forbereder studentene til å komme ut på arbeidsmarkedet eller overføre til et høyskole eller universitet. Vi oppfyller behovene til områdevirksomheter og næringer ved å tilby opplæringsprogrammer for arbeidskraft. Vi gir studentene de nødvendige verktøyene for å maksimere potensialet ved å tilby et nettverk av støttetjenester og aktiviteter. Høgskolen bruker nye instruksjonsteknologier ved å tilby innovative læringsmuligheter for studenter, initierer nye programmer, eller utfyller eksisterende programmer ved å sikre og opprettholde føderal, statlig og lokal finansiering.

Coahoma Community College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele Associate of Arts Degree, Associate of Applied Science Degree and Certificate.

Steder

  • Friars Point Road,3240, 38614, Clarksdale

Spørsmål