Century College

Introduksjon

Century College er et 2-årig samfunn og teknisk høyskole som ligger i White Bear Lake, Minnesota. Som en av de største toårige høyskolene i Minnesota, betjener vi nesten 20 000 studiepoeng- og ikke-kredittstudenter hvert år.

Vi tilbyr grader, vitnemål, sertifikater og kurs innen generell utdanning og overføring, business, human services, helsevitenskap, teknologi, ingeniørfag, anvendt design, industriell og ikke-kreditt arbeidsopplæring.

Med ulike studentstøtte og studentlivsmuligheter, inkludert friidrett, studentklubber og organisasjoner, campus teater, multikulturelt senter, LGBTQ Center, Veterans Center og mye mer, tilbyr Century College et innbydende og levende campus samfunn. Hør fra studenter om opplevelsene deres fra Century College .

Som en "community" college, bryr vi oss om lokaliteten vår. Vi er engasjerte, koblet sammen og en ressurs i våre lokalsamfunn, inkludert K-12 og arbeidsstyrke / bransjepartnere.

Century College inspirerer, forbereder og gir studenter mulighet til å lykkes i en verden i endring.

Century College er stolt av å tilby en innbydende, inkluderende og livlig campus for studenter og medlemmer av samfunnet. Gjennom innovative programmer som utdanner nyutdannede til høyt etterspurte jobber i arbeidsstyrken, og som gir bidrag til veldedige formål og frivillige tjenester, støtter og opprettholder jobber i lokalområdet, har Century College forpliktelse til samfunn, kultur og samarbeid gjort en forskjell i over 50 år.

Century College er akkreditert av Higher Learning Commission (HLC).

Steder

  • Century Avenue North,3300, 55110, White Bear Lake

Spørsmål