Keystone logo
Argentina

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Argentina 2024

Antall institusjoner: 3
  • Buenos Aires, Argentina

  CASA betyr hjem, et begrep som ofte brukes av mennesker for å beskrive hvor de bor. Å være mer enn bare et hus, vekker en følelse av trygghet, komfort, tilhørighet og ro. På CASA har vi som mål å transformere spansk læring til en fantastisk opplevelse ved å skape et nært fellesskap mellom studentene og instruktørene, og bringe deg nærmere andre eventyrere som er like nysgjerrige som deg å lære hva det vil si å være en Porteño (en innfødt i Buenos Aires). Klassene våre er designet for sporadiske reisende, ex-pats og alle andre som ønsker å lære spansk mens de nyter den enorme mengden kulturelle aktiviteter Buenos Aires har å tilby. Alle vet at å lære spansk mens man bor i et spansktalende land er den beste og raskeste måten å skaffe seg kompetanse og få en virkelig forståelse av språket. I CASA bringer vi dem sammen med et felles mål om å lære spansk og fordype dem fullt ut i den argentinske kulturen. Som et resultat vil du gå bort med verktøyene og tilliten som er nødvendig for å åpne tankene dine og se alt / alle rundt deg som muligheter for å øve på det du lærer.

  • Rosario, Argentina

  Future Institute of Higher Education har tilbudt profesjonelle kurs og vitnemålsprogrammer siden 1991. I løpet av denne tiden har instituttets dokumenterte merittliste over suksess vist seg gang på gang gjennom jevnlige prestasjoner fra kandidatene. Rundt 70% av instituttets alumni har siden etablert sine egne lønnsomme virksomheter innen sine relaterte studieretninger.

  • San Juan, Argentina

  Universidad De Congreso (UC) er den yngste av universitetsinstitusjonene i Mendoza. Fremme av Postgraduate Foundation of Congress, ble UC foreløpig autorisert til å fungere ved hjelp av dekretet fra National Executive Power No. 2377, datert 28. desember 1994.