Keystone logo
Colombia

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Colombia 2024

Antall institusjoner: 6
  • Chía, Colombia

  Det internasjonale senteret for fremmedspråk og kulturer tilbyr et spansk program av høy kvalitet til det internasjonale samfunnet og utlendinger som bor i Colombia. Timene gjennomføres på universitetsområdet i et akademisk, trygt og utmerket servicemiljø.

  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Medellín, Colombia

  Ved det Pontifical Bolivarian University studerer du med professorer som har master- eller doktorgrad, med erfaring innen sitt felt, som gir deg en humanistisk, tverrfaglig, innovativ og interkulturell utdanning.

  • Barrancabermeja, Colombia

  Instituto Universitario de La Paz er en universitetsinstitusjon, i samsvar med bestemmelsene i bokstav bokstav b i artikkel 16 i lov 30 av 1992, opprettet ved forskrift 0331 av 19. november 1987. Det er en offentlig institusjon for høyere utdanning, akademisk, avdeling, med juridisk status, administrativ autonomi og uavhengige eiendeler, knyttet til regjeringen i departementet Santander og med hovedadresse i byen Barrancabermeja.

  • Cali, Colombia

  Lumen Gentium Catholic University Foundation - UNICATÓLICA, forpliktet til kristne verdier, trener mennesker på en integrert måte, og bekrefter deres menneskelige verdighet i forholdet til Gud, med seg selv, med andre og med miljøet, gjennom generasjon og diffusjon kunnskap, for å bidra til utvikling av folk.

  • Bogotá, Colombia

  Siden 1977 har Unitec bygget en stor historie. Her forteller vi deg hvordan vi har utviklet oss gjennom årene: I begynnelsen av 1977 startet en gruppe fagpersoner ledet av grunnleggeren av institusjonen, Dr. Diógenes Parra Walteros, oppgaven med å strukturere en gjennomførbart prosjekt, som fører til åpningen av en institusjon som tilbyr innovative akademiske programmer.