Keystone logo
De forente arabiske emirater

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i De forente arabiske emirater 2024

Antall institusjoner: 23
  • Dubai, De forente arabiske emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tsjekkia
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 2 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Marokko
  • Brussels, Belgia
  • + 1 mer

  Vårt oppdrag er å fremme utviklingen av islamsk økonomi gjennom formidling av god praksis, stimulering av innovasjon og markedsføring av initiativet. Vi griper inn gjennom forskningsarbeid, publikasjoner, opprettelse av nettverksplattformer og opplæring.

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Rimelige forretningsprogrammer for studenter til en universitetskvalifikasjon. Enten du er ute etter å forbedre dine ferdigheter, forbedre laget ditt eller forfølge en profesjonell utdanning, MAK Institute læring Pathways kan gi deg alt du trenger.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater

  Etablert i 1997, EPTI, er en av UAEs ledende private institutter for å imøtekomme ny utvikling i verden av læring og teknologi. med 24-timers internettanlegg i tillegg til å ha et team av kvalifiserte og erfarne fakulteter hentet fra forskjellige nasjonaliteter.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Atlas Educational Institute , er en av de mest anerkjente utdanningsinstitusjonene, etablert i år 1998, med den primære visjonen og oppdraget om å gi kvalitetsutdanning og opplæring for både statsborgere og utlendinger i en rekke studiemuligheter i ulike fagområder ved bruk av tradisjonelle så vel innovative instruksjonsteknikker basert på moderne informasjonsteknologi, innenfor retningslinjene fra Ministry of Education & Youth Dubai, De forente arabiske emirater.

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Abu Dhabi Ports har hovedkontor i Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, og er et selskap som eier, forvalter og driver 11 havner og terminaler i De forente arabiske emirater og Guinea.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Polyskills Institute leverer opplæring i verdensklasse innen språk og lærerutdanning. Polyskills fokuserer på lokale krav og bransjekrav, og holder seg oppdatert med de nyeste teknologiske fremskrittene og opplæringsmetodikkene.

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) ble etablert i 2007 og har syv (7) enheter: Al Jazirah Institute of Science and Technology i Abu Dhabi, Al Jaheli Institute of Science and Technology i Al Ain, Baynounah Institute of Science and Technology i Western Region, Al Reef Institute of Logistics and Applied Technology i Al Shahama, Sharjah Institute of Science & Technology i Sharjah, Secondary Technical Schools (STS) og Vocational Education Development Center (VEDC).

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Velkommen til Abu Dhabi polytekniske nettsted. ADPoly er en statlig enhet forvaltet av Institute of Applied Technology. ADPoly er en spennende ny satsning som bringer de internasjonalt anerkjente anvendte Bachelor / Higher Diploma av avanserte karrierer og hovedfag i samarbeid med forskjellige partnere og et talentfullt team av administratorer og instruktører.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Vi inviterer deg til å se gjennom vår eksepsjonelle portefølje av utdanningstilbud som spenner fra vår eksklusive sertifiseringsforberedelse - til kortere fokuserte programmer rundt utvalgte emner. Etter å ha gjennomgått nettstedet vårt, er du velkommen til å kontakte oss for å identifisere måter vi kan samarbeide for å nå våre felles mål.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Knowledge Point er det ledende treningsinstituttet i Dubai, De forente arabiske emirater. Vi gir studentene mulighet til å gi dem enestående opplæring og eksponering for å gjøre dem klare i bransjen.

  • Al Nahda, De forente arabiske emirater

  Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) er en institusjon for høyere utdanning som opprinnelig ble etablert og lisensiert av UAE Ministry of Education i 1998 som Emirates Center for Management and Information Technology. I 2004 ble senteret omdøpt til Emirates College For Management And Information Technology , og det ble utviklet et sett med fem oppdragsdrevne mål som skulle forme universitetets fremtidige kurs.

  • Al Ain, De forente arabiske emirater

  Syscoms Information Technology Institute er en diversifisert satsing fra LULU Group, som har varierte forretningsaktiviteter over hele verden og er basert i Abu Dhabi. Velkjent institutt i regionen for kvalitetsutdanning siden 1990, tilbyr Syscoms Institute for øyeblikket korte kurs i informasjonsteknologi, forretningsadministrasjon, myke ferdigheter og språk.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Development Institute for Science & Computer, kjent som “DISC” er et treningssenter som ligger i sentrum av Dubai, De forente arabiske emirater. Gjennom flere tiår har vi bevist et utmerket lønnsomhetsnivå og vekstrate når det gjelder antall delegater som studerer i De forente arabiske emirater og utenfor landet. Vår konkurransefortrinn sammen med nye treningsteknikker setter DISC i forkant av treningstjenester.