Keystone logo
Irland

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Irland 2024

Antall institusjoner: 19
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Irland

  Dublin Cultural Institute Limited tar sikte på å tilby engelskkurs av høy kvalitet til studenter i et vennlig og imøtekommende miljø. Vi tar sikte på å hjelpe studenter med å nå sine utdannings- og karrieremål og støtte studentene våre i løpet av deres tid i Irland.

  • Dublin Docklands, Irland

  The Institute of Banking (IOB) er et profesjonelt nettverk av 33 600 medlemmer som jobber i bank- og internasjonal finanssektor. IOB er en anerkjent høyskole ved University College Dublin (UCD). Det er et fremragende senter for å tilby spesialistutdanning og livslang læring til finanssektoren med programmer for medlemmer på hvert trinn i karrieren.

  • Thomas Street, Irland

  Liffey College er en privat utdanningsinstitusjon som ligger i det historiske og kulturelle frihetsområdet i Dublin. Vi er bare et steinkast unna Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral, Dublin Castle, Temple Bar og Grafton Street. Det er også mange kafeer, restauranter og andre fasiliteter i nærheten.

  • Cork, Irland

  Cork Education and Training Board (CETB) ble dannet i 2013 ved å integrere Cork City og County Cork VEC, og i januar 2014, hva var Fás-opplæring i Cork, kom under Cork ETBs ansvarsområde. For første gang ble videreutdanning og opplæring (FET) en del av en enkelt, sammenhengende, integrert struktur.

  • Blackrock, Irland

  Velkommen til Blackrock Further Education Institute (BFEI), som ligger i Blackrock Village, Co. Dublin. Tidligere Senior College Dún Laoghaire (SCD), flyttet kollegiet fra Dún Laoghaire i juni 2014 og ble omdøpt til Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Irland

  Enten du ønsker å gå direkte i arbeid eller gå videre til tredje nivå, ønsker Dun Laoghaire Further Education Institute velkommen til neste fase i karriereutviklingen din. Vi tilbyr utmerket opplæring i mange aspekter av media og lyd, helse og sport, design, bærekraftig energi, databehandling og teknologi, og kunst og humaniora.

  • Cashel, Irland

  Vi tilbyr kvalitetsopplæring i kinesiologi og produserer effektive, kompetente fagpersoner for å møte den økende etterspørselen etter komplementære behandlinger i dag. Våre kandidater hjelper mennesker over hele Irland og verden.

  • Tipperstown, Irland

  Marketing Institute er det profesjonelle organet for Irlands markedsføringsfolk. Den eksisterer "for å gjøre det mulig for markedsførere å bygge gode merker og gode karrierer". Det gjør dette ved å dele beste praksis, innsikt og ekspertinnhold, bygge samfunnet for markedsførere og hjelpe markedsførere i karriereutviklingen.

  • Naas, Irland

  Irish Institute of Training & Development , grunnlagt i 1969, er det ideelle organisasjonen som representerer medlemmer som er opptatt av opplæring og utvikling av menneskelige ressurser i Irland. Våre 2000+ medlemmer jobber innen næringsliv, industri, rådgivning, frivillig, samfunn, utdanning og offentlig sektor.

  • Kildare, Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Irland

  Coláiste Dhúlaigh College of Videreutdanning (CDCFE) tilbyr Post Leaving Certificate (PLC) kurs på QQI nivå 5 og 6 og ved Higher National Diploma i et bredt spekter av fagområder.

  • Mountjoy, Irland

  Her på tverrkirkelig bibelskole er fortreffelighet innen bibelsk utdannelse og lederutvikling kjernen i det vi gjør. Vi er et tverrkirkelig bibelskole, og vi har søkt å tjene kirken i Irland i over tretti år.

  • County Dublin, Irland

  På The Institute Of Education er det ingen begrensninger når det gjelder fagvalg. Med 26 tilgjengelige fag har studentene fleksibilitet til å velge kombinasjonen av fag for Leaving Certificate som best passer deres styrker, interesser og fremtidige ambisjoner.

  • Dublin, Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...