Keystone logo
Malaysia

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Malaysia 2024

Antall institusjoner: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Siden oppstarten i 1983 ble Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) grunnlagt av Methodist Council of Education. Campusen vår er strategisk etablert i hjertet av Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vår reise som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begynte i 1990 i 6 enheter med 4-etasjes butikkpartier i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya mens vi ventet på ferdigstillelsen av vår spesialbygde permanente campus i Bandar Utama, en ny og vellykket township for blandet utvikling i Petaling Jaya. Etter å ha flyttet til vår faste campus, endret KBU navnet til KBU International College. I 2015 ble vi hevet til høyskole og omdøpt til First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Vi tror at enkeltpersoner har talenter så vel som dyktighet, og hvis de blir oppdraget, utdannet og trent gjennom en åpen kunnskapsoverføring fra enhver kultur eller sivilisasjon i verden, vil de kunne spille en rolle i å utvikle seg selv, samfunnet og nasjonen. Basert på denne filosofien tar vi sikte på å produsere profesjonelle og semi-profesjonelle kandidater med akademisk fortreffelighet, høye etiske og moralske verdier.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logoen Kolej Universiti Agrosains (UCAM) er inspirert av tre (3) blader som symboliserer modenhet. Et utvalg på tre (3) farger er vanligvis en progressiv endring i utviklingsprosessen.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Som en nisjehøyskole er MERITUS unike tilnærming til utdanning å tilby en praktisk og effektiv blanding av tradisjonell, moderne og erfaringsbasert læring for å sikre suksess. I motsetning til andre høyskoler som bare fokuserer på akademikere, er MERITUS forpliktet til å produsere godt avrundede kandidater, som er i stand til å møte kravene til dagens arbeidsgivere, innpodet med dyderne til suksess og ettertraktet av topporganisasjoner etter eksamen.

  • Puchong, Malaysia

  MALAYSIA Binary University er rangert som et 5-stjerners (utmerket) universitet av departementet for høyere utdanning (MOHE), og er et av de mest etablerte og respekterte universitetene for ledelse, IT og entreprenørskapsutdanning i Asia. Universitetet tilbyr overlegne programmer på PhD, Masters og Bachelor nivå som er internasjonalt anerkjent av Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) og Malaysian Qualification Authority (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Ånden i å gi har alltid vært innenfor murene våre. Vi forstår viktigheten av å formidle kunnskap til fremtidige generasjoner - akkurat som hvordan våre medstiftere først formidlet sin bakekunnskap til lokalsamfunnet for over 40 år siden, gjør vi nå det samme, og faktisk mer, støttet av en opphopning erfaring gjennom flere tiår.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Cyberlynx International College er en privat høyskole i Kuala Lumpur, og tilbyr en rekke diplom- og sertifikatkurs innen sport, business og design. Høgskolen ble grunnlagt av en gruppe akademikere og fagpersoner som har vært i utdanningsbransjen i over 25 år.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Olympia College ble etablert i 1995 for å møte det økende behovet for privat høyere utdanning i Malaysia.

  • Kuala Sungai Baru, Malaysia

  Kolej Universiti Islam Melaka , bedre kjent som KUIM, er en heleid institusjon for høyere læring for Malacca State Government etablert under IPTS Act 1996.

  • Shah Alam, Malaysia

  Ramsay Sime Darby Healthcare College ('The College') er en av pionerene i Malaysias helseutdanning. Høgskolen har en oversikt over akademisk fortreffelighet siden etableringen i 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College er registrert hos departementet for høyere utdanning som leverandør av høyere utdanning.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  VÆR VERDENSKLASSE PÅ DET DU GJØR TMC International Aesthetic College er blant de ledende skjønnhets- og estetiske utdannelsesekspertene i skjønnhetsindustrien.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Siden etableringen i 1950 har Stamford College Melaka bygget på en arv av å utdanne og trene mennesker som ønsker og søker kunnskap og suksess i livet.

  • Malacca, Malaysia

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) ble dannet for å tro og forstå at høyere utdanning er viktig for nasjonens fremgang. Institusjonen fikk en gunstig start i 1997 da kunnskapsministeren offisielt åpnet den i løpet av den tiden.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Mindvalley gir utdannelsen som vanlige skoler har glemt å være menneske, er mer enn bare det vårt ødelagte utdanningssystem gjør. Vi lærer verden kunsten å virkelig leve ekstraordinære, oppfylle, lykkelige liv.