Keystone logo

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Man 2024

Antall institusjoner: 3
  • Douglas, Man
  • Douglas, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Man

  UCM har et mangeårig rykte for å være fremragende innen trening og utdanning på øya. Vi er stolte over å ha inspirert, utfordret og gitt studentene våre gjennom årene til å gi en positiv innvirkning på verden rundt dem. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs, som inkluderer faglige, yrkesmessige og profesjonelle muligheter, samt fritid og rekreasjon. VIDERE UTDANNING Våre videreutdanningskurs dekker et bredt spekter av fagområder, inkludert: bygg, virksomhet, administrasjon og IT; kunst, design og media; konstruksjon og produksjon av motorvogner; frisør & skjønnhetsbehandling; helsevesen; barnepass; gjestfrihet og catering; databehandling og IT; generelle studier og idrett. For mer informasjon, se vår videreutdanningsveiledning og videreutdanningsside.

  • Douglas, Man

  Institute Of Directors (IoD) ble grunnlagt i 1903, og innen tre år ble vi tildelt et kongelig charter for å støtte, representere og sette standarder for bedriftsledere over hele landet. Vi er fortsatt dypt stolte av vårt Royal Charter, og det holder seg i forkant av alt vi gjør som en organisasjon.