Keystone logo
New Zealand

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i New Zealand 2024

Antall institusjoner: 12
  • Auckland, New Zealand

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) er en NZQA-godkjent leverandør basert i Auckland. New Zealand. NCBT er registrert hos New Zealand Qualifications Authority (NZQA) siden 1995 og har siden oppstarten fokusert på å tilby kvalitetsutdanning med sterk vekt på pastoral omsorg til våre internasjonale studenter.

  • Wellington, New Zealand

  På Campbell får studentene det aller beste av engelskspråklig undervisning som en del av en berikende studentopplevelse på Wellington og Auckland-studiene. Vi er stolte av Campbells lange historie og rykte for å levere akademisk læring i verdensklasse i et omsorgsfullt og støttende miljø.

  • Christchurch, New Zealand

  University of Canterbury International College (UCIC) tilbyr en eksklusiv Pathway til University of Canterbury studenter. UCIC tilbyr universitetsoverføringsprogrammer (UTP), som er unike i New Zealand. UTP-er tilsvarer University of Canterburys første år av bachelorgraden.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) ble etablert i 2006 av Jane Skilton MW. NZs ledende leverandør av Wine & Spirit Education Trust (WSET) kurs og den eneste WSET-godkjente skolen som eies og drives av en Master of Wine.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Food & Wine ble grunnlagt av Celia Hay og har utdannet neste generasjon baristaer, kokker, restaurant- og kaféeiere, gjestfrihetssjefer, sommeliers og vinfagfolk, entreprenører for gjestfrihetsturisme, så vel som folk som elsker god mat siden 1995.

  • Auckland, New Zealand

  Velkommen til campusene til Abacus Institute of Studies i Auckland og Christchurch. Du har valgt en fremragende utdanningsorganisasjon for å støtte og fremme din læring. Din tid med oss er betydelig, og vi oppfordrer deg til å balansere dine akademiske aktiviteter og din glede av campuslivet.

  • Waitākere, New Zealand

  UUNZs oppdrag er å gi studenter fra hele verden læringsopplevelser som vil utstyre dem til å delta vellykket i New Zealand og den globale arbeidsstyrken. UUNZ ønsker å være den ledende lærings- og bransjeklare opplæringsbedriften i New Zealand, og levere transformerende utdanning.

  • Christchurch, New Zealand

  Ara Institute of Canterbury Ltd er et levende, progressivt, statlig finansiert institutt som tilbyr utdanning i verdensklasse.

  • Auckland, New Zealand

  Crown ble etablert i 1972 og er en av New Zealands lengste tertiære institusjoner som tilbyr opplæring innen reise og turisme, gjestfrihet, helse og velvære, databehandling og næringsliv.

  • Auckland, New Zealand

  Techtorium (med hjelp fra våre industripartnere) inspirerer kiwier til å bli med i IKT-industrien. Av denne grunn har vi fått kategori 1-leverandørstatus i anerkjennelse av våre vellykkede kursavslutninger.

  • Auckland, New Zealand

  Air New Zealand Academy of Learning opplæringsprogrammer er designet med jakten på fortreffelighet. Våre programmer er utviklet av luftfartseksperter som forstår luftfartsindustrien på global skala.

  • Wellington, New Zealand

  Pioneer University Degree Pathway Provider i Wellington New Zealand.