Keystone logo
Oman

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Oman 2024

Antall institusjoner: 8
  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - er den ledende leverandøren av kvalifisert yrkesopplæring for Hospitality, Catering and Travel Industries i Gulf-regionen. Ligger i Muscat, Oman, opererer med den klare hensikten å gi en mest mulig omfattende og profesjonell opplæring.

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tilbyr opplæringsprogrammer og workshops for forretnings-, profesjonell utvikling, ledelse og myke ferdigheter, samt kurs som er rettet mot å hjelpe studenter med å forbedre sitt engelskspråklige, IELTS og datakunnskaper for personlig og profesjonell utvikling. Vi tilbyr rådgivning og executive coaching-løsninger.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology er GCCs ledende opplæring i Muscat, Oman. Vi tilbyr en rekke opplæringsprogrammer innen informasjonsteknologi, databaseteknologi, prosjektledelse, myke ferdigheter og mye mer. Den ledes av et team av utrolig dyktige fagpersoner som har mer enn 30 års kombinert IT- og bedriftsopplæringserfaring.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) ble etablert i Sultanatet i Oman i 2004 som et fakultet styrt private universitet med ikke-profitt. Det ligger 140 km fra den nasjonale hovedstaden i Muscat i den indre regionen Al-Dakhiliya nær den historiske tidligere hovedstaden i Nizwa. Universitetet søker å tilby et progressivt og trygt læringsmiljø som respekterer sultanatets tradisjoner og verdier.

  • Salalah, Oman

  Salalah College of Technology er en av de fremste leverandørene av teknologisk utdanning i Sultanatet Oman. Det ligger i Salalah, Garden City of Oman. Salalah er også kjent som "Arabias parfymehovedstad". Byen ligger i den sørlige delen av Oman, omtrent 1000 kilometer fra hovedstaden Muscat. Beboerne er veldig vennlige, sjenerøse og gjestfrie. Selv når det gjennomgår modernisering, har samfunnet bevart sin verdsatte kultur og verdier.

  • Muladdah, Oman

  Ligger i den sørlige Al Batinah-regionen, er University of Technology and Applied Sciences - Al Musannah (tidligere Al Musanna College Of Technology ) anerkjent som en av de fremste teknologiske høyskolene som forplikter seg til å bygge en bærekraftig infrastruktur, dyktige menneskelige ressurser og en utmerket studentmasse. for å møte de skiftende kravene til utdanning og arbeidsmarked.

  • Muscat, Oman

  Velkommen til Al-Zahra College for Women, College som ble etablert i 1999 i akademisk tilknytning til Al-Ahliyya Amman University som den første høyere utdanningsinstitusjonen som spesialiserte seg bare for kvinner, for senere å bli et fremtredende pedagogisk monument som bidrar til den omfattende renessansen kalt for av sin majestet, Sultan Qaboos.

  • Amman, Jordan
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 6 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...