Keystone logo
Saudi-Arabia

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Saudi-Arabia 2024

Antall institusjoner: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabia

  Gjennom et kraftig vitnemålsprogram og skreddersydde kurs som blander teori og praksis, har Josoor siden opprettelsen gitt utdannings- og opplæringsløsninger for over 4000 deltakere, utstyrt dem med ferdigheter og ekspertise til å styre prosjekter og organisasjoner i sportsbransjen, og levere verdensklasse , høyt profilerte sports- og fritidsbegivenheter.

  • Buraydah, Saudi-Arabia

  Det er en av de administrative regionene i Saudi-Arabia, og hovedkvarteret er byen Buraidah. Qassim er kjent for overflod av grunnvann, og det gir kongeriket Saudi-Arabia de beste typene dadler og grønnsaker. De viktigste byene i regionen er: Buraidah, største by, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa og andre.

  • Taif, Saudi-Arabia

  Hovedcampusen til Taif University ligger for tiden i Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emirate of Makkah, den vestlige regionen Saudi-Arabia, i de østlige skråningene av Sarawat-fjellene i en høyde på 1700 moh i sørvest for arabien. Halvøy. TU har også tre avdelingskampus i Taif Governorate: Taraba Branch (ca. 150 km fra Taif), Khurma Branch (ca. 200 km fra Taif) og Ranya Branch (350 km fra Taif).

  • Jeddah, Saudi-Arabia

  Vi søker å oppnå institusjonell fortreffelighet ved å bygge bærekraftige strategiske partnerskap for å fremme utviklingen av utdanningsprosessen og spesialisert anvendt praksis.

  • Abha, Saudi-Arabia

  Kjære potensielle klient, vi vil benytte anledningen til å presentere oss kort. HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) er et ideelt utdannings- og teknisk opplæringsinstitutt som tilbyr et 2-årig diplomprogram for nyutdannede saudier. HIPIT er lisensiert under TVTC (No.210412). Vårt institutt er forpliktet til å gi kvalitetsutdanning og de beste praktikantene innen teknisk felt som de beste selskapene i KSA krever. HIPIT tror på lønnsomme og hyggelige langsiktige relasjoner med våre studenter, kunder og ansatte.

  • Rabigh, Saudi-Arabia

  Vår visjon: Å være den beste tjenesteleverandøren innen utvikling av effektive talenter innen vann- og energiteknologi.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) er et joint venture mellom Aviation Australia og Shamal Investments i Saudi-Arabia.

  • Al Bukayriyah, Saudi-Arabia

  I tillegg til det faktum at Sulaiman Al Rajhi Colleges er en av sine snille utdanningsinstitusjoner som har unik tilgang til helsevesenets utdanningsressurser globalt, skiller vårt universitet seg også ut for internasjonalt kursvalg, unike studiekurs, siste læreplan, muligheten til å overføre til Maastricht University når som helst.

  • Amman, Jordan
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 6 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...