Keystone logo
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

Antall institusjoner: 775
  • Falmouth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Penryn, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Kreativ. Tilkoblet. Modig. Med mer enn 120 års erfaring, profesjonelle fasiliteter, fremragende undervisning, likeverdige forbindelser og et levende kreativt fellesskap, er vi ikke redde for å gjøre ting annerledes. Ved Falmouth University revurderer vi formen på høyere utdanning og leverer effektfull forskning og innovasjon.

  • Newcastle upon Tyne, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Newcastle er et globalt topp 125-universitet (QS World University Rankings 2023), og huser 29 000 studenter fra 140 land. Vi er et grunnleggende medlem av Russell Group, og vi er ett av bare 19 universiteter i verden – og bare tre i Storbritannia – som oppnår en QS-stjernerating på fem pluss for total fortreffelighet (2022). Vi kan spore vår opprinnelse tilbake til School of Medicine and Surgery, etablert i 1834. I dag kombinerer vi verdensledende forskning med en akademisk erfaring i verdensklasse.

  • Winchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  University of Winchester gir studentene mulighet til å nå sitt fulle potensiale og gjøre en forskjell i verden. Ligger i Winchester, en vakker, typisk engelsk by med en rik arv og levende samtidskultur, gir universitetets vennlige og kompakte campus studentene fordelen av byen og campus. Vi har en god beliggenhet med utmerkede transportforbindelser som lar deg nå London eller kysten på en time, og Southampton lufthavn ligger kun en 10-minutters togtur unna.

  • Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Stapleton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Hos UWE Bristol gir vi deg mulighet til å ta et valg. Å velge et universitet som utfordrer seg selv like mye som deg. Å velge en lidenskap som gir deg formål. Å velge et fellesskap som leder an, oppmuntrer deg til å stille spørsmål ved alt, og til å bli den beste du kan være.

  • Shadwell, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  LIS er en ny institusjon i London. Programmene deres er dypt tverrfaglige og strukturert rundt komplekse, virkelige problemer. Hvorfor? Fordi verden er mettet med komplekse problemer som krever en tverrfaglig tilnærming; deres løsninger vil ikke komme fra et enkelt fag eller spesialitet. Fra klimaendringer til organisasjonskultur må dagens komplekse problemer tilnærmes fra mer enn ett perspektiv. Dette gjør LIS. De lærer elevene å bli eksperter på problemløsere.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.

  • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Ved Kingston University brenner vi for å forbedre studentenes livssjanser ved å hjelpe dem med å få mest mulig ut av læringsmulighetene og utstyre dem med fremtidige ferdigheter og kunnskaper som trengs i det 21. århundres krevende arbeidsplass.

  • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Lady Margaret Hall ('LMH') er en høyskole ved University of Oxford. Grunnleggerne kalte College til ære for Lady Margaret Beaufort, mor til kong Henry VII og en kjent beskytter av stipend og læring. De første ni studentene ble tatt opp i 1879. Høgskolen vokste, åpnet dørene for menn, og er nå et fellesskap med over 600 studenter og 45 stipendiater. LMH er en av 39 konstituerende høyskoler ved University of Oxford, et av de høyest rangerte universitetene i verden, og det eldste universitetet i den engelsktalende verden.

  • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Vi samler eksperter innen informatikk, kjemi, ingeniørfag, matematikk, fysikk og astronomi for å levere fremragende studentutdanning og forskning innen følgende skoler.

  • South Kensington, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Som en del av Imperial College London, en global leder innen vitenskap og teknologi, driver vi global virksomhet og sosial transformasjon gjennom en sammensmelting av virksomhet, teknologi og en gründertankegang. Vi kombinerer innovativ tenkning og innsikt med ny teknologi for å utvikle løsninger på virkelige problemer, til fordel for næringslivet og forbedre samfunnet.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) har vært et respektert navn innen britisk utdanning i over 140 år. Vi tilbyr grunn- og videreutdanningskurs for britiske og internasjonale studenter på deltid og heltid. Som en mindre spesialisthøyskole med et ekspertfakultet er vi perfekt plassert for å hjelpe deg på din karrierereise – vi har hjulpet tusenvis av studenter over hele verden til å gjøre nettopp det. Kursene våre gir ferdighetene du trenger for en karriere innen virksomhet, ledelse, datavitenskap og finans med sterk vekt på praktiske ferdigheter hentet fra virkelige situasjoner.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  King's College London er et av de 35 beste universitetene i verden (QS World University Rankings 2022) og blant de eldste i England (grunnlagt 1829). Universitetet har mer enn 29 600 studenter, med i underkant av 11 000 internasjonale studenter fra 150 land over hele verden.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  London Met er basert i en av verdens mest spennende hovedsteder, og er hjemsted for et innbydende fellesskap av inspirerende og målbevisste elever, lærere og innovative tenkere. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs, fra lavere og videregående grader til korte kurs og faglige kvalifikasjoner, hvorav mange er tilgjengelige for å studere på heltid eller deltid for å passe dine behov og livsstil best.

  • Madison, USA
  • Teaneck, USA
  • + 3 mer

  Det største private universitetet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institusjon. Grunnlagt i 1942, oppnådde FDU fireårsstatus i 1948 og godkjenning som universitet i 1956. Universitetet tilbyr over 100 bachelor- og mastergradsprogrammer, inkludert doktorgradsprogrammer i farmasi, sykepleierpraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkreditert handelshøyskole. Gradsprogrammer tilbys på to New Jersey-campus og på to FDU-steder utenfor USA: Wroxton College, i Oxfordshire i England, og Vancouver Campus, i British Columbia, Canada.

  • Bradford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Ved University of Bradford fokuserer vi på å skape forutsetninger for sosial, kulturell og økonomisk påvirkning. Vi er forpliktet til sosial inkludering, og vårt arbeid for å utvide mulighetene og gjøre det mulig for studenter å nå sitt potensial har ført til at vi har toppet Social Mobility Index for engelske universiteter de siste to årene.