Keystone logo
USA

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i USA 2023

Antall institusjoner: 4013
  • Orlando, USA

  University of Central Florida (UCF) College of Business leder satsingen inn i neste generasjon av virksomhet og utdanning. Etablert i 1968, tilbyr UCF College of Business grader på bachelor-, master-, doktorgrads- og ledernivå, som alle er akkreditert av Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) og Southern Association of Colleges and Schools (SACS). ).

  • Utica, USA
  • Albany, USA

  State University of New York Polytechnic Institute (SUNY Poly) tilbyr rimelige akademiske programmer på toppnivå som er helt online. SUNY Polys ekspanderende katalog over online gradsprogrammer er designet med tanke på fleksibilitet, slik at studentene kan ta klasser hvor som helst og når det er fornuftig for timeplanen deres. Vi tilbyr mange etterspurte nettbaserte programmer, inkludert MBA, regnskap, cybersikkerhet, dataanalyse, helseinformatikk, informasjonsdesignteknologi og mer. Kjent for sin innovative karriereforberedelse, rangerer SUNY Poly kontinuerlig høyt i kategoriene Regional Universities North i US News & World Reports årlige rangeringer. Ikke bare har SUNY Poly-studenter tilgang til en utdanning i verdensklasse, kurs er også tilgjengelige for dem til en overkommelig pris, inkludert en rabattert pris utenfor staten for mange studenter som er påmeldt våre nettprogrammer.

  • College Station, USA

  Master of Science in Economics-programmet ved Texas A&M University ligger i College Station, Texas, USA Dette STEM-programmet gir studentene muligheten til å motta en avhandlings- eller ikke-avhandlingsgrad og grundig opplæring i økonomi, økonometri, og forbedre deres analytiske og kvantitative ferdigheter for å forberede dem for umiddelbare karrierer eller fortsette studiet i økonomi eller finansiere PhD-programmer.

  • Salem, USA

  Salem College mottok sitt charter fra staten West Virginia i desember 1888 og tilbød sin første undervisningsperiode fra april 1889. Salem University (Salem) har vært akkreditert av The Higher Learning Commission (HLC) siden 1963 (da det ble kjent som Nord sentralforening). Salem University tilbyr Associates, Bachelors, Graduate og sertifikatprogrammer.

  • Mobile, USA

  Hos Spring Hill finner du et støttende læringsfellesskap som vil oppmuntre deg til å utforske forskjellige synspunkter samtidig som du får mulighet til å oppnå ditt fulle potensial. Forankret i våre jesuittiske, katolske tradisjoner, tilbyr SHC en bred liberal kunstutdanning som søker å utvikle hele mennesket - sinn, kropp og ånd.

  • Washington, USA

  Divisjonen Krieger School of Arts and Sciences Advanced Academic Programs tilbyr online og personlig læringsmuligheter på høyere nivå, med mastergrads- og graduate sertifikatprogrammer i en rekke bransjer og felt.

  • Swakopmund, Namibia
  • Johannesburg, Sør-Afrika
  • + 1 mer

  Gjennom positiv oppmuntring fra myndigheter og industri (Fortune 500-selskaper), tilbyr vi opplæring i ulike Business Degrees og er en fullstendig online internasjonal handelshøyskole.

  • West Hartford, USA

  University of Saint Joseph er det fremste private universitetet i Connecticut for fremtidige etterspurte fagpersoner innen helsevesen og sosiale tjenester, utdanning, digitale medier og vitenskap. USJ ligger få minutter fra store bedriftshovedkvarterer og anerkjente medisinske og forskningsfasiliteter, og tilbyr studenter programmer som direkte kobler kurs, teori og bevis med plasseringer på arbeidsplass, og gir dem erfaringen som trengs for å heve seg over den harde konkurransen når de kommer inn på arbeidsmarkedet.

  • Hammond, USA

  College of Science and Technology i Southeastern tilbyr en rekke høykvalitetsstudier innen mange STEM-disipliner. Våre kandidater er svært ettertraktet av regionale og nasjonale teknologibedrifter og er svært konkurransedyktige for plassering i doktorgradsprogrammer. Fakultetet og fasilitetene våre er i verdensklasse, og klassene våre er vanligvis små, så studentene får mye individuell oppmerksomhet. Vi tilbyr en pedagogisk opplevelse av høy kvalitet til en brøkdel av prisen for sammenlignbare institusjoner og ligger på et vakkert og dynamisk campus med nær tilgang til New Orleans og Baton Rouge.

  • Redwood City, USA

  Bli med i et globalt fellesskap av studenter ved en av verdens ledende institusjoner for forskning og læring. Som den eneste muligheten til å studere i utlandet ved Stanford University, hjelper Summer Session studentene med å ta på seg utfordrende akademikere for høyskolepoeng mens de balanserer pedagogiske og sosiale aktiviteter. Utforsk et nytt akademisk område, ta kontakt med studenter fra over 50 land, oppdag lidenskapen din eller finn veien til å forandre verden. Uansett hvilken vei du velger, vil du ha en læringsopplevelse som gjør en sann og varig innvirkning.

  • Fresno, USA

  California State University, Fresno (Fresno State) er et nasjonalt rangert, fireårig og over, akkreditert universitet som ligger sentralt i California, med 68 lavere gradsprogrammer og 45 mastergradsprogrammer. Vår pulserende studentmasse består av 25 000+ studenter årlig, med internasjonale studenter som representerer 70+ land. Hvert år får akademikere ved Fresno State stadig mer oppmerksomhet med utgivelsen av nasjonale rangeringer. Nylige rapporter fra Washington Monthly Magazine, US News and World Report og Money Magazine setter universitetet vårt i liga med University of California campus og Ivy League-institusjoner.

  • Meadville, USA

  Allegheny College, grunnlagt i 1815, er en privat nasjonal liberal kunsthøyskole. Dens 566 mål store campus ligger i det nordvestlige Pennsylvania. Allegheny College-studenter får friheten til å utforske alle studieområder, og de kombinerer talenter og lidenskaper for å utvikle ferdigheter som arbeidsgivere søker mest etter i dagens globale økonomi - ved å være kreative, analytiske og innovative. Når vi snakker om å kombinere interessene dine, betyr det at vi anerkjenner kompleksiteten som er mulig i hver enkelt av dere.

  • Pineville, USA

  Louisiana Christian University ble grunnlagt i 1906, og er en privat, baptistisk coeducational college of liberal arts and sciences med utvalgte profesjonelle programmer. Høyskolen er bygget på prinsippene om karakter og læring, og har en tradisjon med fremragende akademikere og er den eneste baptistene, fireårige institusjonen i Louisiana.

  • Tacoma, USA

  Tacoma Community College ligger 5 minutter fra en strand, 30 minutter fra Seattle-Tacoma internasjonale flyplass, 10 minutter fra sentrum av Tacoma og 45 minutter fra sentrum av Seattle, og har en vakker beliggenhet nordvest i USA. Studentene vil finne etnisk mangfoldige restauranter, lokale kaffebarer, konsertsteder, golfbaner, nasjonale og statlige parker samt havet, alt innen lett tilgang til Tacoma.

  • Washington, USA

  American University's English Language and Training Academy (ELTA) er et intensivt engelskspråklig program som forbereder studentene på deres akademiske eller profesjonelle mål. Interaktive klasser er lokalisert på American University campus og undervises av erfarne fakulteter. Få verktøyene du trenger for å ta de neste stegene i din akademiske eller profesjonelle vei til suksess.