Keystone logo
USA

Beste universiteter for Akademisk kurs Programmer i USA 2023

Antall institusjoner: 3999
  • Dallas, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shepherdstown, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Diego, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Durham, USA

  Duke Universitys Pratt School of Engineering er en høyt rangert ingeniørskole hvis fellesskap av forskere gir ingeniørutdanning og forskning i tjeneste for samfunnet.

  • Elkhorn, USA

  Ved Wright Graduate University betyr personlig tilpasset læring ikke bare små klasser: du opplever en integrert tilnærming til utdanning som lar deg bruke studiene dine på de mest presserende utfordringene dine, og tjene kreditt mens du leder livet og virksomheten. Vi mener en pragmatisk utdanning er mer verdifull enn en prestisjefylt – og nyere forskning bekrefter dette. Hvis du skal investere i en grad eller sertifikat, bør det gjøre mer enn å krysse av i en boks for å gi deg en legitimasjon. Den bør ta for seg ferdighetene som utgjør forskjellen mellom gjennomsnittlige og stjerneutøvere, og mellom kortsiktige gevinster og bærekraftige resultater.

  • College Park, USA

  UMD er en av tolv institusjoner som utgjør University System of Maryland (USM). USM er staten Marylands offentlige høyere utdanningssystem, med et oppdrag å forbedre livskvaliteten for folket i Maryland ved å tilby et omfattende utvalg av høykvalitets, tilgjengelige og rimelige utdanningsmuligheter. USM og dets Kirwan Center for Academic Innovation har lansert USMx for å hjelpe institusjoner med å utnytte fordelene ved nettbasert læring, og gi studentene fleksibiliteten til å samhandle med innhold, fakultet og læringsfellesskap på de måtene som best oppfyller deres behov.

  • Tempe, USA

  Et symbol på regenerering, utholdenhet og integritet, Acacia College i Arizona, USA, er dedikert til å gjøre læring til en varig og spennende opplevelse. Acacia University er en pioner og leder innen fjernundervisning siden 2000, og er nå en del av den anerkjente Westford Education Group, en ledende leverandør av akkreditert internasjonal utdanning for nye elever over hele verden. Ettersom teknologien utvikler seg og studentene krever pedagogisk fleksibilitet og tilgjengelighet, utnytter Acacia kraften til digital utdanning for å skape nye opplevelser og tjenester. Gjennom nett-/fjernundervisning gir Acacia tilgjengelig utdanning av høy kvalitet til et flerkulturelt globalt læringsfellesskap.

  • Tucson, USA

  The University of Arizona er rangert i topp 1% av universiteter over hele verden av Center for World University Rankings 2022. Gjentatte ganger anerkjent for sine enestående akademiske programmer og eksepsjonelle verdi, UArizona er der studentene samarbeider med ledende fakulteter for å løse kritiske problemer og gjøre verden bedre. En verdensledende innen forskning og innovasjon, UArizona er en topp 20 offentlig forskningsinstitusjon, og er en ledende Research 1-institusjon med $734 millioner i årlige forskningsutgifter. Campusen ligger i hjertet av solfylte Tucson, Arizona, en by som tilbyr rik kultur og et fantastisk landskap i Sonoran-ørkenen. Over 40 000 studenter er registrert ved universitetet, fra alle 50 stater og mer enn 100 land.

  • Saint Charles, USA

  Lindenwood er et uavhengig, offentlig-tjenende universitet som har et historisk forhold til den presbyterianske kirke og er solid forankret i jødisk-kristne verdier. Disse verdiene inkluderer troen på et ordnet, målrettet univers, arbeidets verdighet, individets verdi og integritet, forpliktelser og privilegier ved statsborgerskap og sannhetens forrang.

  • Valparaiso, USA

  Valparaiso University er et topprangert universitet som tilbyr over 15 graduate-programmer og tiltrekker seg studenter fra hele verden. Med fokus på å utvikle profesjonelle karrierer, er vårt oppdrag hos Valpo å skape ledere som tjener deres lokalsamfunn for å skape en bedre verden. Hvert av programmene våre tar for seg ferdighetene du trenger for å bli leder, samtidig som de understreker viktigheten av å tjene andre for å skape en bedre verden.

  • New York, USA
  • Newark, USA
  • + 2 mer

  Med lokasjoner i New York City, New Jersey og Online, tilbyr Berkeley College internasjonale studenter muligheten til å oppleve et karrierefokusert merke av utdanning med personlig oppmerksomhet. Ved Berkeley College er alt vi gjør fokusert på å hjelpe studentene våre med å nå sitt fulle potensiale og forberede dem på profesjonell og personlig suksess. Studenter kan fullføre en bachelorgrad på tre år, en førsteamanuensis på 16 måneder; og en MBA på ett år. Internship-muligheter er tilgjengelige i hele New York City.

  • Chicago, USA

  Illinois Tech er rangert som nummer 1 i Illinois blant private høyskoler for avkastning på investeringen (etter bistand, PayScale) og er den #44 rangerte skolen med best verdi i USA (US News & World Report). Illinois Tech-kandidater oppnår en sysselsettingsgrad på 92,8% innen seks måneder etter eksamen (2021-klassen). Alumni inkluderer oppfinneren av mobiltelefonen, pioneren innen strekkodeteknologi, og hovedforskeren for Amazon Alexa, blant andre ledere.

  • Royalton, USA

  Å utdanne studenter i et mangfoldig samfunn som fremmer personlig vekst og som gjør dem i stand til å oppnå fremragende faglige ferdigheter og høye etiske verdier for å tjene som advokater og miljø- og andre fagpersoner i et stadig mer teknologisk og gjensidig avhengig globalt samfunn.

  • Athens, USA

  Når det gjelder utdanningen din, er fleksibilitet viktig. Derfor kan du på OHIO velge et eksklusivt online program. Velg mellom et bredt utvalg av sertifikater eller tilknyttede programmer, akselererte bachelorgrader eller masterprogrammer for å fullføre graden din gjennom OHIO Online™

  • Boston, USA

  Elsker du filmer? Sosiale medier? Nyheter? Fortelle historier? Å endre mening - og kanskje historie? Boston University College of Communication (COM) er for deg.