Keystone logo
Finn din vei-program

Finn din vei-program

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Populære programmer

Et Pathway-program er en ettårig introduksjon til en full grads pensum og forbereder studentene på deres inntreden på universitetet. Disse programmene trener studentene i et bredt spekter av fag som kunst, humaniora, næringsliv, biologisk og biovitenskap, ingeniørfag, teknologi, naturvitenskap og enda mer. Dessuten hjelper Pathway-programmer internasjonale studenter med å utvikle sin flyt i å snakke og skrive engelsk mens de fullfører utvalgte studiepoenggivende akademiske klasser. Planene er generelt rettet mot studenter som ikke har de riktige engelskspråklige testresultatene for å få opptak gjennom tradisjonelle ruter. Variasjonen av forskjellige veiprogrammer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære Pathways oppført nedenfor.

Undergraduate Pathways-programmer

Et undergraduate Pathway- program hjelper studentene med å forbedre sin akademiske legitimasjon og engelskspråklige ferdigheter samtidig som de gir kulturell støtte når de går inn på et universitet eller høyskole. Studenter tar kurs og tjener studiepoeng gjennom hele programmets varighet, og når de er fullført, går de videre til ønsket bachelorgradsprogram.

Graduate Pathways

Et graduate Pathway-program er designet for internasjonale studenter som søker påmelding til forskerskoler. Dette pre-masterprogrammet hjelper deltakerne med å forbedre sine engelskkunnskaper, studievaner og testresultater. Kursene inkluderer vanligvis også studiet av et spesifikt akademisk felt. Dette er studiepoenggivende kurs som gjelder for å fullføre en student mastergrad.

Online Pathways

Online Pathway- programmer er en mulighet for studenter til å forberede seg på å gå inn på et lengre universitets- eller høyskoleprogram mens de er utenfor et campus. Tilbys på skoler i Storbritannia, USA, Australia og over hele verden, kan online Pathway-programmer være ideelle for fremtidige universitetsstudenter som fortsatt er i utlandet, jobber eller har andre planleggingsforpliktelser, så vel som de som ikke kan pendle til campus.