Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 22 Diplom Programmer i Hotelledelse 2023

22 Diplom Programmer i Hotelledelse 2023

overview

For personer som er interessert i serveringsbransjen, vil en Diploma i Hotel Management legge grunnlaget for fremtidig sysselsetting. Programmer kan variere fra ett til tre år, avhengig av skolen, og det er muligheter over hele verden.

&nbsp

Hva er et Diploma i Hotel Management? Dette diplom kombinerer grunnleggende hotel management kurs med hands-on gjestfrihet klasser. Studentene vil få en førstehånds titt i resepsjonen, rom divisjon, og restaurantvirksomhet. Front-of-the-house kurs kan inkludere banketter og catering, mat hygiene, renhold vitenskap, drikke og bar operasjoner, og kundeservice. Back-of-the-house klasser kan omfatte økonomisk styring og regnskap, menneskelige ressurser, markedsføring, ledelse og organisatorisk atferd. Mange programmer vil kombinere klassen arbeidet med praksisplasser for å hjelpe deg med å utvikle real-life erfaring.

&nbsp

Det er mange fordeler med å tjene en Diploma i Hotel Management.De ferdighetene du lærer vil tillate deg å bli en bedre leder i alle områder av livet ditt, og du vil utvikle kommunikasjonsferdigheter for å hjelpe deg å komme gjennom enhver situasjon. Nyutdannede har ubegrensede jobbmuligheter over hele verden, og selv om de begynner i en entry-level posisjon, muligheter for avansement er stor.

&nbsp

Fordi det er så mange internasjonale programmer, kostnadene varierer sterkt fra en skole til en annen. Når du finner et par skoler som fanger din interesse, ta kontakt med dem direkte for å spørre om programmet varighet og kostnader forbundet med det.

&nbsp

En Diploma i Hotel Management vil forberede studentene på ulike stillinger i feltet gjestfrihet. Karrieremuligheter er konferanse- og bankett koordinering, rom divisjon ledelse, salg og markedsføring, menneskelige ressurser, og administrasjon. Med mer erfaring og kunnskap, høyere lederstillinger og leder muligheter vil bli tilgjengelig.

&nbsp

Fordi mange av programmene tilbys internasjonalt, kan enkelte skoler tilbyr noen online kurs. Disse kan hjelpe de som trenger en mer fleksibel timeplan eller bor langt unna skolen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

read_more

filters

  • Diplom
  • Turisme og serviceindustri
  • Hotelledelse
fields_of_study
  • Turisme og serviceindustri (22)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format