Keystone logo

17 Diplom Programmer i Forretningsstudier Internasjonal forretning 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Forretningsstudier
  • Internasjonal forretning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Diplom Programmer i Forretningsstudier Internasjonal forretning

Etter å ha fullført videregående skole mange studenter velger å fortsette sin utdanning ved å tjene et diplom. Denne type program tar vanligvis ett til to år å fullføre, og kan gi deltakerne kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å konkurrere om arbeid i en bestemt bransje.

Hva er et diplom i internasjonal business? Gjennom en internasjonal virksomhet diplom deltakerne kan komme til å forstå den komplekse verden av internasjonal handel. Deltakerne kan lære om business management prinsipper, human resource management, forretningsetikk, kontrakter og lov. Kursene kan omfatte generelle virksomhet emner, for eksempel produksjon, markedsføring, regnskap og finans, samt de av særlig betydning for internasjonal handel, slik som import, eksport, logistikk og transport. Elevene kan lære å anvende teoretiske prinsipper til praktiske virksomheten problemer. De kan også lære om de lover og skikker av andre nasjoner og kulturer.

Noen internasjonale forretnings diplomer er rettet mot deltakere som er nye i feltet. Andre er passende for erfarne fagfolk som ønsker å utvide sine kunnskaper og karrieremuligheter. Denne type program kan øke den faglige og økonomiske potensialet for begge typer student.

Deltakere som velger å satse på en diplom i internasjonal virksomhet vil finne en rekke programmer å velge mellom. Kostnadene kan variere avhengig av program og institusjon valgt.

Nyutdannede av en internasjonal virksomhet program kan finne arbeid forvalte import og eksport av varer og tjenester til kommersielle bedrifter så vel som offentlige etater. Noen kan føre internasjonal markedsføring og reklamekampanjer, mens andre vil jobbe i et regnskap eller kundeservice.Menneskelige ressursen ansatte kan rekruttere, ansette og håndtere interne personell, mens salgssjefer kan lede lag i å lage strategier og møte salgsmål. Nyutdannede kan også finne arbeid innen logistikk, transport og spedisjon.

Med et diplom i internasjonal business, kan nyutdannede bo og jobbe hvor som helst i verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.