Keystone logo

Filtre

 • Diplom
 • Turisme og serviceindustri
 • Servicenæring
 • Internasjonal reiselivsledelse
Studieretninger
 • Turisme og serviceindustri (22)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

22 Diplom Programmer i Internasjonal reiselivsledelse 2024

  Diplom Programmer i Internasjonal reiselivsledelse

  Akademiske institusjoner innvilgelse et diplom gi studentene en grundig studium rundt et bestemt emne. Avhengig av programmet, kurs vanligvis ta ett til to år å fullføre. Det tilbyr en effektiv måte å utforske karriere alternativer.

  Er du spørre deg selv, hva er et diplom i internasjonal hospitality management? Dette programmet gir studentene den flerkulturelle globale opplæring som er nødvendig for å forfølge en ledelse karriere i serveringsbransjen. Arbeids kan inkludere økonomistyring, business beslutningstaking, globale virksomhet miljøer, service kvalitetsledelse, forretningsetikk, og håndtere globale gjestfrihet. Målet er å gjøre enkeltpersoner til å bruke teknikker lært å virkelige situasjoner.

  Det er mange fordeler for å studere internasjonal hospitality management.For eksempel, utvikle fagspesifikke og overførbare ferdigheter som kommunikasjon talenter, teamarbeid, og presentasjonsmuligheter gir bevis på kompetanse til arbeidsgivere. Tjene et diplom kan også føre til økt ansvar og inntjeningspotensialet i nåværende og fremtidige yrker.

  Noen diplom programmer vare lenger enn andre, noe som er en faktor som bestemmer kostnadene for å tjene et diplom. Andre kostnads ​​determinants inkluderer studielandet og skolen. For å forstå avgifter knyttet til et program, skal studentene ta kontakt med den enkelte institusjon og be om mer informasjon.

  Ledige stillinger for nyutdannede av Internasjonal Hospitality Management diplom programmer varierer på tvers av flere markeder, som for eksempel ideelle virksomheter, Facilities Management, offentlige etater, hoteller, diverse underholdning sektorer, og maten næringen.Karriere stier kan inkludere globale menneskelige ressurser regissører, internasjonale arrangementer arrangører, forretningsutvikling ledere, daglige ledere, Hovmester og kundeservice veiledere. Noen kandidater velger entreprenørskap som et alternativ, mens andre velger å ta videre utdanning ved å bruke sitt diplom mot en avansert grad.

  Mange diplom programmer er anerkjent verden, og de fleste skoler tilbyr studier til internasjonale studenter gjennom elektroniske moduler. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.