Keystone logo

11 Diplom Programmer i Profesjonell matlaging 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Studiet av mat og drikke
  • Profesjonell matlaging
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Diplom Programmer i Profesjonell matlaging

Fellesskap og tekniske høgskoler tilbyr et diplom for å indikere fagmesterskap for en rekke ferdigheter og emner. Diplomer blir ofte anerkjent globalt og kan gi en konkurransefortrinn på jobbmarkedet.
Hva er et diplom i profesjonell matlaging? Kursinstruksjon dekker internasjonal mat, inkludert fransk, italiensk og asiatisk. Gastronomi, menyutvikling, sikkerhet, hygiene, kulinarisk dekorasjon, baking, bakverk og det siste innen matlagingsteknikker blir ofte lært. Noen kurs underviser akademisk skriving, økonomistyring, kjøkkenstyring, personalutvikling og forretningsetikk. De fleste krever at studentene skal bestå en eksamen på slutten av kurset. Programmene tar seks måneder til ett år å fullføre, avhengig av heltids- eller deltidsstatus og institusjonen.
Organisasjons- og ledelsesevner strekker seg utover kjøkkenet til å påvirke andre aspekter av studenters liv positivt. Forretningsferdigheter overgår også kjøkkenet, som kan hjelpe personer med personlig økonomi, entreprenørskap og karrierevekst.
Kulinariske kunstprogrammer er tilgjengelige over hele verden, slik at tilknyttede kostnader for å delta varierer avhengig av sted, institusjon og varighet. Videreforskning er nødvendig for å fastslå alle kostnader knyttet til et bestemt program.
Et diplom i profesjonell matlaging forbereder studentene til å jobbe i kulinariske kunststillinger. Potensielle arbeidsplasser inkluderer restaurantleder, kjøkkenleder, daglig leder, restaurantseier, konditor, souskokk og cateringforvalter. Kokkene jobber i en rekke bransjer og bedrifter, inkludert restauranter, cruiseskip, hoteller, medisinske fasiliteter, sykehjem og industriell catering. Ytterligere karrieremuligheter finnes som personlige kokker, matteforvaltere, matbloggere, matforskere, matstylister, bakere, chocolatiers, matssikkerhetsdirektører, bedriftskokkene, mat- og drikkedirektører, linjekokker, prep-kokker og hurtigmat-ledere.
Full- og deltidsprogrammer er tilgjengelige med på-campus eller online instruksjon fra en rekke institusjoner for å passe din travle timeplan. For å begynne, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.