Keystone logo

0 Etterutdanningsdiplom Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Reiselivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Etterutdanningsdiplom
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Etterutdanningsdiplom Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Reiselivsledelse

Enten du fortsatt er usikker på å søke om en mastergrads, eller du har tjent din bachelor, og er på utkikk etter en raskere måte å spesialisere seg i et bestemt område, kan du vurdere en doktorgradsstudium. Et mastergradsprogram av denne typen kan forberede deg til videre spesialisering i ditt studieområde.

Hva er et doktorgradsstudium i gjestfrihetsstyring? Hvis du er interessert i lederstillinger og gjestfrihetsbransjen, eller du har nettopp fullført en bachelor i Hospitality Management eller en relatert major, kan dette være et flott program for deg. Coursework kan omfatte gjestfrihet finans, rom divisjon operasjoner, tjenester markedsføring, og mat og drikke operasjoner. Noen programmer kan også inkludere internship muligheter, samt forelesninger, seminarer og praktikplasser muligheter for de som leter etter mer erfaring og større utfordringer.

Gjennomføring av et doktorgradsstudium i gjestfrihetsadministrasjon kan styrke problemløsning, kommunikasjon og analytiske ferdigheter, noe som kan føre til bedre jobbmuligheter og høyere lønn. Denne type program kan tillate deg å forfølge videre studier mot en mastergrad.

Det er alltid en god ide å ta opp undervisningskostnader når man vurderer å søke på et postdoktorstudium. Avhengig av lengden på kurset, kurstype og type høgskole eller universitet, kan det være en variasjon i studiekostnadene.

Dette programmet kan tillate deg å jobbe i en rekke bransjer og ulike typer organisasjoner. Du kan være i stand til å skaffe deg stillinger som hotellleder, catering manager, event manager og restaurant manager. Hvis du allerede er i bransjen, ønsker du å fremme deg selv i din karriere, kan denne typen program hjelpe deg med å oppnå det.

Hvis du har interesse for gjestfrihetsadministrasjon, kan et høyere utdanningsprogram være et godt alternativ. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.