Keystone logo

Filtre

 • Etterutdanningsdiplom
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Studieretninger
  Administrasjon (0)
 • Arkitektur (2)
 • Biovitenskap (0)Forretningsstudier (0)Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

3 Etterutdanningsdiplom Programmer i Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

  Etterutdanningsdiplom Programmer i Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Kingston upon Thames ligger sørvest i London. Kingston University og Kingston College ligger der, sammen med 12th century church, Kingston Bridge, Out of Order skulptur av David mach og andre landemerker.

  Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

  Etter å ha fullført en bachelorgrad, elevene har mulighet til å tjene en hovedfagsutdanning, noe som bidrar til å gi mer inngående kunnskap i et bestemt konsentrasjon. Mange studenter velger å fullføre dette utdanningsprogrammet for å forbedre sine jobbmuligheter eller å spesialisere sin arbeidsplass ferdigheter.