Flint Hills Technical College

Introduksjon

Flint Hills Technical College ( FHTC ) er en toårig offentlig institusjon for høyere utdanning som ligger i øst-sentrale Kansas bølgende åser. Det ligger i krysset mellom I-35 og Kansas Turnpike i Emporia, en by i hjertet av det vakre fjellområdet kjent som Flint Hills og bare kort vei fra Tallgrass Prairie National Preserve.

Flint Hills Technical College har som oppgave å gi et mangfoldig samfunn av elever livslange utdanningsmuligheter for personlig vekst og forberedelse for profesjonelle og samfunnsansvar som tilfredsstiller samfunnets behov.

Administrasjonen, fakultetet og personalet ved Flint Hills Technical College tror på kraften i undervisning og læring og støtter hver enkelt persons rett til å få tilgang til muligheter i jakten på kunnskap og livets anvendelse. Høgskolens primære forpliktelse er å støtte studenters suksess i læring og forberede velutdannede, produktive medlemmer av samfunnet som kan oppnå personlig og profesjonell suksess i et globalt miljø. For det formål strever Flint Hills Technical College for å fjerne barrierer for utdanningsprosessen ved å tilby tilgjengelige og rimelige muligheter, inkludert artikulasjoner med andre institusjoner. Den anerkjenner læreplanen for generell utdanning og læringsutbytte som nødvendige og integrerte komponenter i studiens tekniske programmer. Flint Hills Technical College omfavner en filosofi der ytringsfrihet oppmuntres i et ryddig, nærende miljø og sørger for kontinuerlig forbedring av utdanningsprosessen gjennom løpende vurdering og evaluering.

Kollegiet opprettholder en utdanningsstandard som overvåkes og godkjennes av programrådgivende komiteer som består av medlemmer fra allmennheten, næringslivet og industrien. Komiteene veileder høgskolen i å oppfylle sitt ansvar for å tilby oppdatert kvalitetsutdanning.

Flint Hills Technical College er koordinert av Kansas Board of Regents og akkreditert gjennom Higher Learning Commission.

Steder

  • West 18th Avenue,3301, 66801, Emporia

Spørsmål