First City University College (formerly KBU International College)

Introduksjon

Vår reise som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begynte i 1990 i 6 enheter med 4-etasjes butikkpartier i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya mens vi ventet på ferdigstillelsen av vår spesialbygde permanente campus i Bandar Utama, en ny og vellykket township for blandet utvikling i Petaling Jaya. Etter å ha flyttet til vår faste campus, endret KBU navnet til KBU International College. I 2015 ble vi hevet til høyskole og omdøpt til First City University College (First City UC).

Vår permanente campus er designet for å sikre et gunstig lærings- og undervisningsmiljø, støttet av toppmoderne utstyr og fasiliteter. Ved å understreke at utdanning ikke bare handler om å studere, har vi inkludert både utendørs og innendørs rekreasjonsfasiliteter på campus, som fotballbane, futsal, badminton og basketballbaner, bordtennisbord og et dansestudio. Vi tilbyr også luftkondisjonerte studentboliger med eget bad som har plass til mer enn 800 studenter i og over veien fra campus. First City UCs studenter vil ha en helhetlig og sunn opplevelse av campuslivet når de forbereder seg på sin fremtidige karriere.

I nesten 30 år har First City UC ledet an på å tilby rimelig, kvalitets- og bransjerelevant utdanning for malaysiske og internasjonale studenter. First City UC tilbyr et bredt spekter av programmer som oppfyller de strenge kravene fra det malaysiske kvalifikasjonsbyrået (MQA) til kvalitet og levering av programmer. First City UC samarbeider også med anerkjente utenlandske universiteter. Slikt samarbeid er viktig for å måle standarder og kvalitet på First City UC på internasjonalt nivå.

Steder

  • 7800, Petaling Jaya

Spørsmål