Keystone logo

26 Forkurs Programmer i Forretningsstudier Forretning 2024

Filtre

Filtre

  • Forkurs
  • Forretningsstudier
  • Forretning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Forkurs Programmer i Forretningsstudier Forretning

Ved å ta et fundament år i virksomheten, skal studentene tilegne seg de ferdighetene som trengs for å studere mer avanserte emner. Når de har fullført de nødvendige kurs, kan elevene fortsette å melde deg på et flerårig studium av deres valg.

&nbsp

Hva er en stiftelse år i bedrift? Det er et introduksjonsprogram for studenter som ennå har til gode å møte opptakskrav for deres bestemt virksomhet program. Når de går gjennom kurset, blir elevene lært et bredt spekter av business-relaterte emner, inkludert økonomi, matematikk, og finansregnskap. På slutten av sitt fundament året elevene vanligvis melde deg på en kollegaer eller bachelorgrad program.

&nbsp

Elevene trenger å tilegne seg en rekke forskjellige ferdigheter hvis de ønsker å arbeide i feltet av virksomheten. Foundation år hjelpe elevene forbedre sin kommunikasjon, offentlige taler, og ledelsen evner.Disse programmene gjør det også enklere for elevene å utvikle en grundig forståelse av avanserte og potensielt forvirrende emner.

&nbsp

Enkeltpersoner kan forvente å fullføre sitt fundament år i omtrent to til tre semestre. Kostnadene ved innmelding er forskjellig fra høyskole til høyskole. Når de har blitt akseptert inn i et program, skal studentene kontakte sin skole for å lære om den nødvendige undervisning og avgifter.

&nbsp

Foundation år ofte føre til business grader, som er utrolig allsidig når det gjelder sysselsetting. Mange akademikere finne jobbmuligheter i reklame, markedsføring, menneskelige ressurser, ledelse og regnskap. Business hovedfag kan forvente at deres karriere alternativer å vokse i fremtiden, og det vil ikke være mangel på profesjonelle muligheter.

&nbsp

Hvis elevene ønsker å ta et fundament år i næringslivet, programmer er tilgjengelig på en rekke internasjonale universiteter.Studentene kan også fullføre sine kurs ved å melde deg på online klasser. En stiftelse år er første skritt mot å anskaffe en siviløkonom, som er inngangsporten til en rekke lukrative yrker. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.