Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Foundation Year programmer  (Forkurs) Programmer i Intensiv engelsk 2024

2 Forkurs Programmer i Intensiv engelsk 2024

Oversikt

Forutsetninger kan gjøre opplæring i høyere utdanningsprogram vanskelig. Selv om elevene kanskje har tatt kurs tidligere, hvis disse klassene ikke faller innenfor en bestemt kategori, kan de ikke oppfylle opptakskravene til høyere grader. Et grunnår kan tas for å møte kravene til programmene studentene ønsker.

Hva er et grunnår i intensiv engelsk? Vanligvis beregnet for studenter som ikke har en fast forståelse på det engelske språket, forbereder dette programmet seg vanligvis på å legge inn programmer undervist i språket. Kurs som muntlig og skriftlig kommunikasjon, matematikk og statistikk hjelper generelt elevene med å få en bedre forståelse av det engelske språket. De kan også studere kulturelt mangfold for å utdype deres forståelse av hvordan verden fungerer.

Under et grunnår i intensiv engelsk utvikler studentene vanligvis trekk som kommunikasjon, forskning og kritisk tenkning. Sterke kommunikasjonsferdigheter kan gjøre det mulig for studenter å lage både personlige og faglige forbindelser, mens forskning og kritisk tenkning kan hjelpe studenter med å forstå programmateriale som potensielt fører til et bredere utvalg av fremtidige jobbmuligheter.

Hvert universitet er annerledes når det gjelder opplæringskostnader, så prisen på et grunnår varierer avhengig av hvilken skole som tilbyr programmet. Selv om de fleste av disse programmene tar et år eller mindre, er den beste måten å finne ut hvor mye det koster å registrere, vanligvis å kontakte potensielle skoler direkte.

Studenter som har en dyp kunnskap om engelsk, har vanligvis muligheten til å forfølge mange karrierer. De som snakker engelsk som andre språk kan bli forretningsledere eller salgsrepresentanter. Andre bestemmer seg for å forfølge stillinger som journalister, mens mange finner arbeid som digitale tekstforfattere eller redaksjonelle assistenter. Studentene kan også vanligvis finne jobber som webinnholdsforvaltere eller profesjonelle korrekturlesere. Karriere som redaktører kan også være tilgjengelige.

Stiftelsesårsprogrammer kan typisk tas enten online eller på campus, avhengig av studentens preferanser. Å ta klasser eksternt kan være en god måte å opprettholde fleksible planer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Forkurs
  • Språk
  • Engelsk
  • Intensiv engelsk
Studieretninger
  • Språk (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat