Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Foundation Year programmer (Forkurs) Programmer i Kjemiteknikk 2024

1 Forkurs Programmer i Kjemiteknikk 2024

Oversikt

Når en person er interessert i å delta på college, men mangler det grunnleggende for å starte kurs, gir et grunnlag år en mulighet til å lære om programmet. Søker studiepoeng for valgbarhet eller avgjøre om et program oppfyller personlige mål er gode grunner til å ta disse klassene.

Hva er en stiftelse år i kjemiteknikk? En stiftelse år i kjemiteknikk kan forberede studentene til å angi en lavere grad program i feltet. Studenter kan forvente å ta flere sentrale kurs i områder som engelsk, matematikk og realfag (kjemi, biologi og fysikk). Denne læreplanen kan gi studentene de nødvendige forutsetningene for å ta en bachelor-grad, samt lære dem de myke ferdigheter avgjørende for skrive, snakke, kommunikasjon, og en økt følelse av trygghet. Programmer kan typisk være tilpasset elevenes behov, slik at de fullfører fundament år klar til å legge inn et universitet.

Mens en stiftelse år i kjemiteknikk kan forberede studentene på et studium, kan det også gi verdifulle liv ferdigheter som bedre kommunikasjon og kritisk tenkning.

Kostnaden for en stiftelse år i kjemiteknikk kan variere, så det er mange programmer tilgjengelig. Interesserte studenter bør undersøke flere programmer og velge en som best passer deres mål og budsjett.

Studenter som fullfører et fundament år i kjemiteknikk vil vanligvis har oppfylt forutsetningene for å angi et universitet. Etter eksamen fra en kjemiteknikk program, karrieremuligheter er gode. Nyutdannede kan arbeide i et bredt spekter av bransjer som landbruk, petroleum, og bioteknologi. Kjemiingeniører vanligvis har en av de høyeste begynnerlønn for alle universitetsutdannet.

En stiftelse år i kjemiteknikk kan hjelpe elevene å forfølge en karriere i denne bransjen.Hvis du er interessert i å lære mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

 • Forkurs
 • Ingeniørfag
 • Kjemiteknikk
Studieretninger
 • Ingeniørfag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat