Keystone logo

0 Deltid Forkurs Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk i Yangôn, Burma for 2024

Filtre

Filtre

  • Forkurs
  • Ingeniørfag
  • Deltid
Studieretninger
  • Ingeniørfag (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Popular education type

Deltid Forkurs Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk

Den vakre byen Yangon er kjent for sin naturlige skjønnhet og turisme. Bortsett fra at alle som er ute etter kvalitet utdanning i et vakkert miljø må leve i denne byen. Den har noen anerkjente universiteter som University of Yangon Yangon Technological University.

Mekanikk er et mangfoldig teknisk disiplin, som det er kunnskap som er nødvendig for å ta et produkt fra idé til markedet. Den kompetansen som trengs for å oppnå dette inkluderer muligheten til å designe for funksjonalitet, estetikk og miljø produktet skal brukes i.

Myanmar (Burma) høyere utdanning legger mer vekt på kvalitet for å sikre at studenten får den beste utdannelse samtidig nyte statsfinansierte matprogram. Det er også sponsorer for studenter med fattige og sårbare bakgrunn.

En stiftelse året er en skolastisk program som gir studentene mulighet til å bli kjent med college liv og universitet kurs. Ved å forberede studentene på forventninger om høyere utdanning, kan foundation år hjelpe elevene til å bli mer vellykket i sin akademiske karriere.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.