Keystone logo

1 Høgskolegrad Programmer i Ernæringsfysiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Høgskolegrad
  • Biovitenskap
  • Ernæringsfysiologi
Studieretninger
  • Biovitenskap (1)
    • Tilbake til hovedkategori
    Steder
    Finn flere lokasjoner
    Gradstype
    Varighet
    Studietempo
    Språk
    Språk
    Studieformat

      Popular degree type

      Popular study format

      Popular education type

      Popular locations

      Høgskolegrad Programmer i Ernæringsfysiologi

      En tilknyttet grad er vanligvis en av de første post-sekundære bachelorprogrammene. De kan bli tilbudt online eller på campus, både gjennom fellesskoler og større universiteter.

      Hva er en tilknyttet grad i matvitenskap? Kandidater søker generelt en grad i matvitenskap for å jobbe i ledelsen av næringsmiddelindustrien. Studentene er vanligvis instruert på detaljerte aspekter av matvaresikkerhet, kulinarisk kunst, daglig leder og / eller kunsten knyttet til brygging og mixologi. Disse programmene kan være utrolig praktiske i naturen, og kandidater jobber vanligvis i feltet mens de studerer matvitenskap.

      Studenter i matvitenskapsprogrammer vil generelt lære å identifisere og utvikle handlingsplaner for å kontrollere farer for å beskytte beskyttere og kollegaer. Studentene presenteres også ofte med begreper om menyplanlegging og matlaging for å jobbe effektivt og kreativt med arbeidsgivere.Til slutt har teknikker som læres i dette programmet potensialet til å gi nyutdannede muligheter til å lage sine egne libations.

      En assisterende grad i matvitenskap kan ta full tid student to til fire år å fullføre. Vanligvis kan prisinformasjon bli funnet hos institusjonen du velger, ettersom kostnadene varierer etter skole og land.

      Kandidater som fullfører et matvitenskapsprogram kan se frem til en rekke karrierer i mattjenesten. En slik karriere kan være en tilsynsrolle i et kjøkken eller en bar. På håndhevelsessiden av ligningen kan kandidatene jobbe for lokale helseorganer eller brandkontrakterte farerevisorer. En merkevarekontraktert farerevisor benyttes vanligvis av merker med mange franchiseavtaler for å sikre at et anlegg med sine merker ikke bare overholder lokale helseavdelingsforskrifter, men også merkevarestandarder angående mattrygghet.

      En assisterende grad i matvitenskap kan gi kandidater som er interessert i matvaren, mulighetene for å ta karrieren til neste nivå. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.