Keystone logo

34 Høgskolegrad Programmer i Generelle studier 2024

Filtre

Filtre

  • Høgskolegrad
  • Generelle studier
Studieretninger
  • Generelle studier (34)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Høgskolegrad Programmer i Generelle studier

En tilknyttet grad er et alternativ for studenter som ønsker å tjene en grad innen kort tid. Denne lavere grad følger to års studier og forbereder studentene på oppnådde stillinger i et valgfelt, samt en mulig fremtidig bachelorgrad.

Hva er en tilknyttet grad i generelle studier? For studenter som planlegger å tjene en bachelorgrad eller mastergrad i fremtiden, men ennå ikke bestemme seg for en major, tilbyr denne graden grunnlag for å bygge videre på. Kurs er grunnleggende og dekker et bredt spekter av emner: Matematikk, historie, biologi, økonomi, litteratur og mer er mulige. Pensumet er utformet for å oppmuntre grunnleggende kompetanse på tvers av flere felt og hjelpe elevene til å utforske potensielle interesser.

Mens du tar en tilknyttet grad i generelle studier, utvikler studentene vanligvis en allsidig portefølje av grunnleggende livs- og karriereferdigheter som kan brukes på de fleste felt. Blant mange andre mulige ferdigheter kan studentene bygge på kompetanse med kommunikasjon, analyse, problemløsing og etikk.

Som et toårig bachelorprogram er en tilknyttet grad i generelle studier relativt billig sammenlignet med andre grader, med undervisningskostnader som reflekterer denne varigheten. Studentene kan rådføre seg med sin valgfri skole for å finne mer spesifikk informasjon om programmet.

En tilknyttet grad i generelle studier er vanligvis en overgangsstad i høyere utdanning enn et mål eller endepunkt i seg selv; Vanligvis er hensikten å fullføre de tidligere, mer grunnleggende kursene og bruke den tiden til å bestemme seg for en mer konkret major, og deretter gå videre til en bachelorgrad. Når det er sagt, er de fleste arbeidsgivere villig til å ansette søkere som har minst en tilknyttet grad med bare et videregående diplom, for stillinger som spenner fra salgsmedlem til leder eller administrativ assistent.

Tallrike programmer for generelle studier finnes i skolene over hele verden som en introduksjon til videreutdanning, inkludert nettbaserte læringsalternativer som gjeldende. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.