Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 20 Associate Degrees  (Høgskolegrad) Programmer i IT 2024

20 Høgskolegrad Programmer i IT 2024

Oversikt

Advokatfullmektig grad kan øke noen elever 'sjansene for landing en vellykket jobb. Vanligvis opptjent fra en junior, samfunn eller teknisk fagskole, dette tar akademisk grad omtrent to år å fullføre, avhengig av studentens 's kurs belastning. Etter ferdigstillelse, mange fortsetter på å tjene en bachelor 's og deretter en master ' s grad fra et universitet.

Hva er advokatfullmektig grad i IT? Dette programmet er utviklet for å bidra til å utvikle tekniske ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å arbeide i informasjonsteknologi (IT) industrien. Studentene kan lære om de nyeste teknologi og programvare i felten. Noen av kursene som tilbys kan inkludere nettverkssikkerhet og administrasjon, installering av programvare, dataetterforskning, programmering og databaser. Gjennom programmet, kan enkeltpersoner også få hands-on erfaring med bruk av moderne forretningssystemer for å lære IT-support og hvordan systemer er konfigurert og utformet.

Advokatfullmektig grad i IT kan ikke bare gi studentene praktiske, industri-relaterte ferdigheter, men også legge til rette for fortsatt utdanning gjennom en bachelor 's program for å styrke praktiske og analytiske ferdigheter. Nyutdannede kan også dra nytte av en forbedret forståelse av web databehandling, operativsystemer administrasjon, menneske-maskin interaksjon og konfigurasjonen av databaser.

Kostnadene ved programmet vil variere avhengig av institusjonen, landet det ligger og valgte fagområde. Potensielle studenter oppfordres til å kontakte kontoret innleggelser for å finne ut mer informasjon og tilhørende kostnader.

Informasjon teknologer er i høy etterspørsel på en rekke institusjoner, inkludert små og store bedrifter i både offentlig og privat sektor.Utstyrt med ferdigheter og kunnskap til å kunne styre IT-drift, kan nyutdannede finne karrierer i systemadministrasjon, teknisk support, programmering, nettverk, web eller programvareutvikling, IT-sikkerhet eller databaseadministrasjon.

Med kurs som tilbys deltid og heltid, samt online, er det ingen mangel på planlegging alternativer. Mange institusjoner tilbyr også fjernundervisning moduler. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Høgskolegrad
  • Teknologi
  • IT
Studieretninger
  • Teknologi (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat