Keystone logo

14 Høgskolegrad Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • Høgskolegrad
  • Ingeniørfag
  • Maskinteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Høgskolegrad Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk

Studenter som har oppnådd et videregående diplom kan velge å forfølge en tilknyttet grad ved en høyskole eller et universitet. Denne graden kan opptjenes i ett til tre år, avhengig av studieområdet. Noen studenter kan overføre til et fireårig program, eller starte en karriere ved hjelp av ferdigheter oppnådd gjennom dette studiet.

Hva er en tilknyttet grad i maskinteknikk? Dette programmet kombinerer klasserominstruksjon og praktisk anvendelse med forskning og prosjektbasert læring. Studentene kan fokusere på høyere matematikk, fysikk, kjemi, prosjektering og utarbeidelse for å lære mer om maskinfunksjon og andre mekaniske prinsipper. Generelle studier, inkludert språk, skriftlig og muntlig kommunikasjon og samfunnsfag, kan også inngå for gjennomføring av dette studiet. Studentene kan få ferdigheter i mekanisk design og drift, samt tolkning av produksjon og produktutvikling.

Sammen med spesifikke maskintekniske ferdigheter kan studentene dra nytte av dette studiet ved å styrke kritisk tenkning, dataanalyse og problemløsende evner. Disse ferdighetene er svært ønskelige innen industri, engineering og andre næringer.

Behovet for personer med utdannelse innen maskinteknikk har ført til at høgskoler og universiteter rundt om i verden tilbyr assisterende grader på dette feltet. Kostnadene kan variere ganske mye basert på institusjon og beliggenhet. Studentene bør kontakte opptakskontoret for å lære mer om utgifter.

Med en maskinteknisk tilknyttet grad kan studentene finne arbeid i en rekke bransjer. Utdannede mennesker trengs i produkt- eller maskindesign, som ingeniører, og til og med for utarbeidelse eller CAD-drift. Både privat og privat sektor har stillinger for lærlinger og opplæringsansatte. Noen studenter kan foretrekke å tjene høyere grad for å være bedre kvalifisert for en stilling med høyere potensial og mer ansvar.

Heltids-, deltids- og onlineklasser gir studentene fleksibilitet i å balansere skolen med andre ansvarsområder. Hvis du er klar til å begynne en tilknyttet studieprogram, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.