Hankuk University Of Foreign Studies

Introduksjon

HUFS-Ånden: Beacon of the Global Era

Hankuk University Of Foreign Studies ble grunnlagt i 1954 for å produsere talentfulle individer som kunne fremme Koreas modernisering og årsaken til verdensfred. Basert på ekte forståelse og dyp kjærlighet til det koreanske folk og menneskeheten har HUFS underholdende ånd hjulpet Korea med å etablere en stor tilstedeværelse i verden, overvinne nasjonal motgang fra koreakrigen.

HUFS vil fortsette å arbeide for fred for hele menneskeheten gjennom det pågående søket etter sannheten og skape en ny kultur. Dette vil primært innebære å konsentrere alle sine ressurser på å fremme talentfulle mennesker for Korea i verden og for verden i Korea.

Utdanningsfilosofi

Inspirert av ideen om fri demokrati, oppfordrer HUFS utviklingen av studenters individualitet og bygger deres lederskap karakter for å gjøre dem svært dyktige mennesker av den typen som kan bidra til utviklingen av Korea og verden.

I prosessen svimmer den aldri fra sin grunnleggende ånd av "sannhet, fred og skapelse." HUFS beveger seg også for å etablere sin uavhengighet som en privat skole, mens den aldri mister sin natur som en offentlig utdanningsinstitusjon.

I tillegg søker HUFS å skille seg fra andre høyere utdanningsinstitusjoner og opprettholde sin særpreg, som det fremgår av skolens navn.

Stiftende Ånd

Sannhet: Sannheter som styrer våre liv som beacons i horisonten Vi bruker våre liv til søken etter sannhet og styrker grunnlaget for alle akademiske studier med sannhetens lys, utvider vår kunnskap og erfaring om oss selv og verden.

Fred: Gjensidig fordelaktige forhold mellom enkeltpersoner, mellom nasjoner og mellom menneskeheten og naturen HUFS er viet til akademisk og kulturell utveksling med andre etniske grupper og de som opprettholder andre ideologier for å bane vei for dialog og samtykke av menneskeheten, slik at til slutt menneskeheten kan fredelig sameksistere og trives

Opprettelse: Fremme av koreansk kultur for å berike verden Grunnlagt på grunnlag av landets kjærlighet, fremmer HUFS koreansk kultur for å berike verden i en åpenhetstid og legger grunnlaget for etableringen av en ny kultur som er egnet for globalisering.

Utdanningsfilosofi

HUFS bygger sin pedagogiske filosofi ut fra ånden i skolens motto, Sannhet, Fred og Kreativitet . Studentene oppfordres til å omfavne idealer om liberalt demokrati og å kultivere en følelse av individualitet og lederskap for å bidra til rikdom og velstand i nasjonen og verden som helhet.

HUFS Mål

HUFS dyrker opplyste borgere med et globalt perspektiv og kreative fagfolk som vil føre til fusjonen av verdens kulturer i fremtiden. Studentene er utdannet i den liberale kunsten som omfatter humaniora samt sosial og naturvitenskap for å bygge et godt grunnlag for kunnskap.

Videre er studentene opplært på et eller flere fremmedspråk, en fremtredende funksjon og prioritet ved HUFS. I kombinasjon med språkopplæringen er studiet av regional geopolitikk, økonomi, samfunn og kultur i ulike deler av verden for å opprettholde sanne borgere i verden.

Steder

  • 107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea, 02450, Seoul

Spørsmål