Hill College

Introduksjon

Hill College er en institusjon full av muligheter. Enten du er en videregående student, en nåværende Hill College student, noen som ønsker å fortsette utdannelsen din, dra nytte av våre mange muligheter på nettet og fjernundervisning, eller tilegne deg kortsiktig opplæring og gå direkte inn i arbeidsstyrken, er Hill College designet med DEG i tankene.

Vi har en rik historie med å tilby fremragende læring og suksess. Vi har dedikert og nyskapende lærere og kunnskapsrikt og omsorgsfullt personale som har som oppgave å berike studentenes liv. Vi har nasjonalt rangerte atletiske lag, avslappende musikk- og kunstfagavdeling, høyteknologiske fagopplæringsprogrammer, et førsteklasses historisk museum og en familieatmosfære der studentene kommer først.

Hill College tilbyr omfattende kvalitetsprogrammer og tjenester av høy kvalitet. Høgskolen forbedrer tjenesteområdets pedagogiske, kulturelle og økonomiske utvikling og forbereder enkeltpersoner for et mer produktivt liv.

Gradsstudier ved Hill College er designet for å sette deg på veien til suksess. Våre fire Karriere Pathways er organisert der du kan velge en bane som interesserer deg. Studentene kan velge mellom programmer innen kunst og humaniora, næringsliv og industri, helse og offentlig tjenesteyting, og vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (STEM).

Hill College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele tilknyttet grad.

Steder

  • Mayfield Parkway,2112, 76033, Cleburne

  • East Renfro Street,130, 76028, Burleson

  • Lamar Drive,112, 76645, Hillsboro

  • North Wilhite Street,206, 76031, Cleburne

  • South Broadway Street,909, 76058, Joshua

Spørsmål